Büyükşehir Başkan Adayı Doğan’dan Atakum Çıkarması


Büyükşehir Başkan Adayı Doğan’dan Atakum Çıkarması

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, seçim programlarına hız kesmeden devam ediyor. Atakum’da bir dizi programa katılan SBB Başkan Adayı Halit Doğan; esnaf, vatandaşlar, gençler ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Atakum’u tekrar ‘gerçek belediyecilik’ ile buluşturacaklarını söyleyen Başkan Adayı Doğan, “Samsun’umuzu, Atakum’u daha ileri taşımak için düştük yola” dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle mahalle gezip esnaflarla, vatandaşlarla, gençlerle bir araya gelen SBB Başkan Adayı Doğan, Atakum’da bir dizi programa katıldı.

“Gençlerimizi ne kadar dinlersek o kadar gençlik şehri oluruz”

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Denizin, kumsalın, sahilin bir de yeşilin en güzel tonlarının diyarı Atakum’da hafta sonunun keyfini Atakumlu hemşehrilerimizle birlikte çıkarttık. Gençlerimizle, esnafımızla, hemşehrilerimizle, dernek üyelerimizle bir araya geldik. Gelecekten ümidimizi daha da arttırabilmemiz için, geleceği gençlerimizle birlikte planlamamız lazım. Atakum Belediye Başkan Adayımız Özlem Maraş ve teşkilatımızla Seçim Koordinasyon Merkezimizde gençlerimizle buluştuk. Gençlerimizi ne kadar dinlersek o kadar gençlik şehri oluruz. Bu bilinçle hareket ediyor, şehrimizi daha ileri taşımak için gençlerimizle birlikte yol yürüyoruz. Temiz çevre, temiz yarınlar diyerek sahiliyle dillere destan, görenin hayran kaldığı Atakum sahilimizde çevre temizliği yaptık. Atakum bizim göz bebeğimiz, Atakum’u daha güzel yarınlara taşımak en büyük hedefimiz! Sahil esnafımızla bir araya gelip güzel bir sohbet eşliğinde Atakum’umuzu konuştuk. Samsun’umuzu Atakum’u hemşehrilerimizle el ele vererek daha ileri taşımaya kararlıyız!” dedi.

“Samsun’umuzu turizmin merkezi haline getireceğiz”

Samsun turizmini daha ileri götüreceklerini vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Şehrimizin dört bir tarafını dolaşıyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Dinliyor, anlıyor; projelerimizi hemşehrilerimizin taleplerine göre oluşturuyoruz. Atakum’u hak ettiği ‘gerçek belediyecilik’ ile tekrar buluşturacağız. Samsun turizmini daha ileri taşımak için Atakum’u bir festival kenti haline getireceğiz. Turizm de yeni adımlar atacak Samsun’umuzu hem yerli hem yabancı turistin uğrak noktası haline getireceğiz. Herkesin hayran olduğu bir denize, kumsala sahibiz. Sahil alanımızı daha da verimli kullanacak, ‘Samsun bir sahil kentidir’ görüşünü daha da ileri taşıyacağız. Samsun için yapacak çok hizmetimiz var. Hemşehrilerimizle omuz omuza vererek Samsun’umuzun geleceğini hep birlikte planlayacağız” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 18/02/2024 - 17:27