Resim Yarışmasında Kazananlar Belirlendi


Resim Yarışmasında Kazananlar Belirlendi

Bulvar AVM ve Pera Sanat işbirliği ile düzenlenen “En Sevdiğim Şeyler” temalı resim yarışmasının kazananları belli oldu.

Yarışma;  (1. 2. 3. Sınıflar) , ( 4. 5. 6. Sınıflar) ve (7. 8. Sınıflar) olacak şekilde üç kategoride gerçekleşen yarışmanın kazananları uzun çalışmalar sonucunda belirlendi. Yarışmaya Samsun’da yer alan çok sayıda okuldan yüzlerce eser katıldı. Kazananlar OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden Prof. Dr. Sevgi Soylu Koyuncu, Prof. Halil Türker ve Samsun Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Başkanı Esra Ekşi’nin katılımıyla oluşan jüri seçimleriyle belirlendi.

Yarışmanın 1.2.3. sınıflar kategorisinde, Birinci; Bahçeşehir Koleji  2-C  sınıfı öğrencilerinden Ece İLHAN, İkinci; Ses Okulları 3-A sınıfı öğrencilerinden Zeynep BÜLBÜL, üçüncü ise Sakarya İlkokulu 2. Sınıf  öğrencilerinden İlayda Cemre YILMAZ oldu. 4.5.6. sınıflar kategorisinde ise birinci; Yunus Emre Ortaokulu 5-D sınıfı öğrencilerinden Semanur DEMİR, ikinci; Bahçeşehir Okulları  6-E  sınıfı öğrencisi Nehir TÜKENMEZ, üçüncü ise Ses Okulları 5-C sınıfı öğrencilerinden Ece ÖZKAN oldu. 7. 8. Sınıflar kategorisinde ise birinci; Cumhuriyet Ortaokulu 7-D sınıfı öğrencilerinden Yağmur Sena Nur EROĞLU, İkinci; Bahçeşehir Okulları 7- A öğrencilerinden Selay TANDOĞAN, üçüncü ise Ezgililer Koleji 7. Sınıf öğrencilerinden İlayda OKUYUCU oldu. Yarışmada kategorilerde derece alan öğrencilerin yanı sıra 2 ögrenciye Jüri ödel ödülü, 2 ögrenciye Bulvar AVM özel ödülü ve 1 öğrenciye de mansiyon ödülü verildi. Sosyal medyada en cok beğeni alan resim çalışmalarının sahipleri de ayrıca ödüllendirildi.

Törende, resim yarışmasına katılan tüm çocuklara teşekkür ve katılım belgesi verildi. Tören öncesi ve sonrası aileler çocukları ile birlikte sergiyi gezerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çocukların resim çalışmalarından oluşan “En Sevdiğim Şeyler” sergisi, 7 Şubat 2017 tarihine kadar Bulvar AVM Kültür Salonu’nda görülebilecek.


Yayın Tarihi: 03/02/2017