Lovelet Outlet 23 Nisan Şenliklerinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi


Lovelet Outlet 23 Nisan Şenliklerinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Lovelet Outlet 23-24 Nisan Şenliklerinde miniklere unutulmaz bir çocuk bayramı yaşattı. Saat 12:00 ’de başlayan etkinliğe ev sahipliği yapan Lovelet AVM ’de yok yoktu. Mavi Boncuk Kreşi, sergi; Zeka Tasarım Dükkanı; zeka oyunları, Armoni Müzik; çocuk korosu, Doğa Koleji; koro ve dans gösterisi, Öykü Adası; miniklerin defilesi, Kuzey Yıldızı Çocuk Akademisi; piyano gösterileri, jimnastik gösterileri, dans gösterileri, müzik dinletileri, Feza Berk Koleji; piyano-gitar-keman gösterileri,  zeka oyunları, halk danslarının yer aldığı şenliğe, Alpedo Dondurma, Cocacola, Akdağ, Adıyaman Kervansaray Kahvesi, Nestle gibi firmalar tanıtım stantları ile renk kattı. KIZILAY‘ın satışını gerçekleştirdiği uçurtma dağıtımında çocuklar hem uçurtmalarını yarıştırdı, hem de aldıkları uçurtmalar ile KIZILAY ’a bağış yapmış oldular.

Lovelet Outlet Çocuk şenliklerine ayrı bir hava katan Büyükşehir Belediye Bando Ekibi çaldıkları marşlar ile izleyicileri mest etti. Lovelet şenliklerine damga vuran bir diğer etkinlik ise anasınıfı öğrencilerinin meyve pazarı kurarak satışını yaptıkları meyvelerden gelen gelirin LÖSAM ’a bağışlanması oldu.

Lovelet Outlet şenlikleri 24 Nisan’da da devam ediyor, günün programında Neşeli Yüzler; koro, Bilgi Okulları; İngilizce şarkı, horon, dans gösterileri, Kırtasiyem ve Lets; yüz boyama ve dolbi etkinlikleri ziyaretçilerini bekliyor olacak. 


Yayın Tarihi: 22/04/2016