Ramazan Bayramının, Birlik ve Beraberlik İçinde Geleceğe Yürünmesine Vesile Olmasını Diliyorum


Ramazan Bayramının, Birlik ve Beraberlik İçinde Geleceğe Yürünmesine Vesile Olmasını Diliyorum

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin ve İslam dünyasının bayramını tebrik ederek, “Ramazan Bayramının tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve saadet getirmesini diliyorum" dedi.

Ramazan ayının sona erdiğine ve yeni umutlarla bayrama ulaşıldığına işaret ederek vatandaşların bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizde yaşanan terör olayları ve bölgemizde devam eden, hatta yenileri ortaya çıkan insani krizler sebebiyle, bu Ramazan ayını da hüzünlü geçirdik” ifadelerini kullandı.

Bayramın huzur ve bereketinin, tüm bu sıkıntıları geride bırakıp birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürünmesine vesile olması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajının devamında şu sözlere yer verdi: “Özellikle, terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerimizin başarıları, millet olarak bizleri gururlandırmıştır. Dağlardan ovalara, mağaralardan en izbe köşelere kadar, saklandıkları her yerde bulup hesap sordukları teröristlere dünyayı dar eden güvenlik güçlerimize, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Terörle mücadele esnasında ve 15 Temmuz’da şehit düşen kardeşlerimize, bir kez daha Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Tedavileri süren gazilerimize Rabbimden acil şifalar temenni ediyorum.”

"BAYRAMIN TÜM GÖNÜLLERE HUZUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM"

Mesajında, vatandaşlardan bayram tatilindeki yolculuklarında trafik kurallarına riayet etmelerini, uykusuz araç kullanmaktan ve aşırı hızdan kaçınmalarını rica eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bayram sevincimizi, lütfen acılarla gölgelemeyelim” uyarısında bulundu.

Mesajının sonunda milletin ve İslam dünyasının bayramını tebriklerini yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajını, “Ramazan bayramının, tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum” temennisiyle tamamladı.

Kaynak: tccb.gov.tr


Yayın Tarihi: 23/06/2017