Avukat Burcu Işıtan Satar İlkadım Belediyesi’ne Adaylığını Açıkladı


Avukat Burcu Işıtan Satar İlkadım Belediyesi’ne Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Samsun İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İl Başkanlığı binasında düzenlediği açıklama ile İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Samsun'da İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, 2024 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı.

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen aday adaylığı açıklama toplantısına, İl Başkanı Hasan Aksoy, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Programda konuşan İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, "İlkadım'ın, Samsun'un ülkenin umudu, çocuklarımızın mutlu müreffeh yarınlara ulaşması için bir çabanın içerisindeydik. Siyasetteki sıkışmışlıkta bir nefes olmak için çok çalıştık ve sonunda süreç hepimizi bu noktaya getirdi. Önümüzde kısa bir süre sonra yapılacak yerel seçimler var. En son söyleneceği, en baştan söyleyeyim. İlkadım Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Görev tarafıma tevdi edilirse meclis çoğunluğunu da alarak, Nisan başında belediye başkanı mazbatamızı teslim almaya gideceğiz. Buradaki tüm arkadaşlarımızı çoluğu çocuğu arkadaşlarıyla bayram havasında o gün de oraya bekliyorum" diye konuştu.

İlkadım ve Samsun İçin Büyük Hedeflerimiz Var


İlkadım ve Samsun için büyük hedefler içinde olduklarını belirten Başkan Burcu Işıtan Satar, "Biliyoruz, yolumuz uzun, vaktimiz dar, işimiz hiç de kolay değil. Ancak biz İlkadım için, Samsun için, ülke için büyük bir hedefin peşindeyiz. Bizler mutlu ve müreffeh bir kentin ve buna bağlı olarak Samsun'un aydınlık geleceğinin inşaasında yol almak için uğraşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.' Biz hiç umutsuz olmadık, olmayacağız da. Görevimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. Asla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Liyakati, emeği öne çıkartacak bir anlayışla, ötekisi olmayan bir şehrin var olması için hep beraber çalışacağız. Göreceksiniz biz umudu örgütleyeceğiz" şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 05/11/2023 - 16:23