Ramazan Ayına Özel Atölyeler Şehrin Merkezinde


Ramazan Ayına Özel Atölyeler Şehrin Merkezinde

En keyifli Ramazan ayı için, dolu dolu bir atölye programı ile şehrin en güzel meydanına davetlisiniz

Bulvar AVM,  Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün düzenleyeceği keyifli ve temalı atölyeleri ile ziyaretçilerini ağırlayacak.

Her yaşa hitap eden atölyeler; Ramazan boyunca Merve Tasarım Atölyesi eğitmeni Merve ŞENGÜLLENDİ ve Hat sanatı eğitmeni Eser BOLAT eşliğinde hafta içi her gün 15:00 – 17:00 saatleri arasında birbirinden keyifli workshoplar gerçekleşecek.

Seramik Kupa Atölyesi; Ramazan boyunca her Salı ve cuma günleri 15:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan atölye, teorik bilginin yani sıra seramik çamurunu tanıma, şekillendirme tekniklerini aşamalı bir şekilde öğreterek katılımcılara kendilerine özel tasarımlar yapmalarını sağlayacak.

Punch Atölyesi; Ramazan boyunca her çarşamba günü 15:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek atölye ile punch nakış teknikleri, iğne kullanımı, ip ve kumaş seçimleri hakkında tüm bilgiler öğrenilerek  günümüz trendlerinden olan işlemeyle çanta, yastık v.b tasarımlar elde edilecek.

Makreme Atölyesi; Ramazan boyunca her Perşembe günü 15:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek atölye, çeşitli düğüm teknikleriyle dönüştürme, bu ürünlerin bakımı, korunması ve onarımıyla ilgili bilgi ve becerileri kazandırarak, katılımcıların kendi anahtarlıklarını tasarlamalarını ve  öğrenmelerini sağlayacak.

Hat Atölyesi; Ramazan boyunca her pazartesi günü  15:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek atölyede, katılımcılar  sabır ve becerini ortaya koyacaklar. Bir tür güzel yazı yazma sanatı olan hat; Arapça, Farsça ya da Osmanlıca sözcükleri farklı yazı çeşitlerini kullanarak çeşitli yüzeylerin üzerinde istedikleri desenleri elde edecekler.

2000 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, atölyelerden  ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Kontenjanla sınırlı atölyeler için, 0 362 290 27 55 no’lu numaradan kayıt yapılabilecek. 

Ayrıca; mağazalara ait kampanya ve sürprizler, Ramazan ayı boyunca da  Bulvar AVM, ziyaretçilerine avantajlı alternatifler sunmaya devam edecek..


Yayın Tarihi: 09/03/2024 - 14:42