Piazza’da Alışveriş Yapan Kazanıyor


Piazza’da Alışveriş Yapan Kazanıyor

Samsunluların eğlence, alışveriş ve buluşma noktası Piazza, yazın alışveriş keyfini fırsatlarla birleştirmek isteyenleri bekliyor.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza, Ramazan Bayramı öncesi hem giyim hem de mutfak alışverişini geniş saatlere yaymak isteyenleri mağazalarına davet ediyor. Piazza, ziyaretçileri bayram alışverişinin keyfini doya doya yaşasın diye, bayram öncesinde kapanış saatini uzattı.

Bayram hazırlığını son günlere bırakanlar, 2-3 Temmuz’da saat 23:00’e kadar Samsun Piazza’da mağazaları dolaşıp alışveriş yapabilecek. AVM 4 Temmuz’da ise saat 22:00 itibariyle kapanışa geçmeye başlayacak. Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk gelen 5 Temmuz’da ise Piazza kapılarını saat 13:00’te açarken, kapanışını saat 22:00’de yapacak. 

Piazza Club üyelerine müjde!

Her yaştan kişinin tüm ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği mağazalarıyla ziyaretçilerine hizmet veren Piazza’da alışveriş kazandırıyor. Piazza AVM içindeki mağazalardan 30 Haziran  - 31 Ağustos  tarihleri arasında toplamda 150 TL alışveriş yapan Piazza Club üyeleri, AVM’nin düzenlediği ‘Teknoloji Şöleni Milli Piyango Çekilişi”ne katılma hakkı kazanacak. Çekilişin sonunda toplam 35 kişi Arçelik’in kaliteli ve son model ürünlerinin sahibi olacak.

Kampanya süresince yapılacak toplamda 150 TL’lik her alışverişte bir çekiliş hakkı kazanılacak. Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerinin kampanyadan yararlanması için Piazza Club üyesi olması ve aynı gün içinde yaptıkları alışverişleri karşılığında aldıkları fişleri ile danışma bankosuna başvurmaları gerekiyor.


Yayın Tarihi: 30/06/2016