Gezgin Annelerin 19. Durağı Samsun Piazza


Gezgin Annelerin 19. Durağı Samsun Piazza

Gezgin Anneler Kulübü, Samsunlu annelerle buluşuyor

Her ay Anadolu'nun farklı bir ilinde düzenlenen Gezgin Anneler Kulübü'nün Samsun buluşması, 24 Şubat Pazar günü Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek.

Anneleri, hayatlarındaki en değerli varlıklar olan çocuklarıyla sosyal hayatta daha fazla yer almaları konusunda cesaretlendirmek, onlarla farklı konularda deneyim paylaşımı yapmak amacına hizmet eden Gezgin Annelerin 19. Durağı  Samsun Piazza olacak.

Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle bölgenin çekim merkezi olan Samsun Piazza’nın etkinlik alanındaki buluşmada, ünlü anneler, çocuklarıyla yaşadıkları deneyimlerini konuklarla paylaşıp, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

Deniz Ağaoğlu, Pınar Dönmez, İlknur Yalçın, Kadriye Altınbaşak ve Aysun Turan'ın katılacağı etkinlik, 24 Şubat Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.

Kızılay Atana Şube Başkanı Saygılı, etkinlik sonunda Okul Müdürü  Yıldız Akman’a teşekkür plaketi verdi. Akman  ise bu önemli hizmete aracılık eden Kızılay ile çağrılarına uyarak okula gelip kan bağışında bulunan velilere teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 19/02/2019