Piazza Ailesinden Öğretmenler Günü Ziyaretleri


Piazza Ailesinden Öğretmenler Günü Ziyaretleri

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Piazza’nın yönetim ekibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Samsun’un Canik ilçesine bağlı Teknepınar ve Gökçepınar köy okullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, açıldığı günden bu yana alışverişin yanı sıra düzenlediği kampanya, etkinlik ve özel gün kutlamaları ile bulunduğu bölgenin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de unutmayan Piazza AVM’nin yönetim ekibi Samsun’un Canik ilçesinde yer alan Teknepınar ve Gökçepınar İlkokullarını ziyaret etti. Okullardaki tüm sınıfları tek tek gezen AVM  Müdürü Cemal Bahadır TOKGÖZ ile Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Şeyda ÖZ, öğretmenlere karanfil ve hediyeler dağıtırken minik öğrencilere de boyama ve hikaye kitapları hediye ettiler.

5 öğretmen ile 69 öğrenciye ders verilen Teknepınar İlkokulu ve 17 öğretmen ile 150 öğrenciye ders verilen Gökçepınar ilk ve ortaokulunda Piazza AVM yönetiminin ziyareti ile duygu dolu anlar yaşandı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan öğretmenler ve öğrenciler, 24 Kasım sebebi ile ziyarete gelen Piazza yönetimine çok teşekkür ederek büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Piazza AVM ailesi ise öğretmenlere mesleklerine gösterdikleri saygı  ve özveri için teşekkür etti.

Tüm öğretmenlere ve öğrencilere hediyelerini veren Piazza AVM yönetim ekibi, her sınıf ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Yayın Tarihi: 26/11/2017