Ordu Tanıtım Günleri Etkinliği Sona Erdi


Ordu Tanıtım Günleri Etkinliği Sona Erdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, 19 ilçe belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve birçok firmanın stant açarak İstanbul’da yaşayan Ordulularla buluştuğu 6. Ordu Tanıtım Günleri etkinliği sona erdi. 3 Kasım’da Maltepe sahili etkinlik alanında başlayan ve 6 Kasım’da sona eren etkinlik kapsamında İstanbul ve çevre illerde yaşayan Ordulular bir nebze de olsa memleket özlemini giderdi.

BÜYÜKŞEHİR STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Büyükşehir Ordu’nun yöresel ürünleri ve kültürünün yanı sıra değişmeye ve gelişmeye başlayan yüzünün stantlarda sergilendiği etkinlikte, Ordu Büyükşehir Belediyesi standı ziyaretçilerle doldu taştı. Başkan Enver Yılmaz’ın da katılım sağladığı ve hemşehrileriyle sohbet ederek fotoğraf çektirdiği Büyükşehir standı, bürokrasinin bir araya geldiği merkez noktası oldu. Yaklaşık 700 bin Ordulunun yaşadığı İstanbul’daki etkinliğe yüzbinlerce vatandaş katıldı.

BÜYÜKŞEHİR, GURBETLE SILA ARASINDA KÖPRÜ OLDU

Ordu ilini tanıtan kitap, broşür, cd ve bülten gibi materyallerin yanı sıra Ordu fındığının da ziyaretçilere ikram edildiği stantlarda vatandaşlar, projelerin son durumu hakkında da bilgi aldı. Melet Park, Çikolata Park, Ünye Port, Ordu Şehirlerarası Otobüs Terminali, Çambaşı Kayak Tesisi, 311 Konutlu Toplu Konut Projesi ve Park AVM gibi mega projelerin görsellerinin de yer aldığı stant büyük beğeni topladı.

Zaman zaman horonların çekildiği ve eğlenceli anların yaşandığı Büyükşehir standına gelen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdi. 4 gün süren etkinlik Orduluların yanı sıra farklı illerde yaşayan binlerce vatandaşa da ev sahipliği yaptı.


Yayın Tarihi: 06/11/2016