OMÜSEM Eğitim Programlarını Yineliyor


OMÜSEM Eğitim Programlarını Yineliyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) örgün eğitimi dışında kalan eğitimlerini planlayarak hayata geçiren OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM); Ekim, Kasım ve Aralık aylarında gerçekleştirdiği eğitim programlarını, katılamayanlar için yeniden düzenleme kararı aldı.

Öğr. Gör. Mustafa Türkmen’in “Seramik”,  Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas’ın “Kişilerarası İlişkiler ve Etkili İletişim”, Yrd. Doç. Dr. Buğra Genç’in; “Beden Dili”, Doç. Dr. İdris Varıcı’nın “Temel Düzel Finansal Tablolar Analizi”, Yrd. Doç. Dr. Mevlüde Nur Erdem ve Yrd. Doç. Dr. Recep Yılmaz’ın “Marka Yönetimi” alanında eğitim vereceği programlar, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde hafta içi akşam saatlerinde gerçekleşecek.

Kişilerin var olan bilgilerini güncellemek, yeni bilgi ve beceriler kazandırmak, kişisel gelişimlerini artırmak ve hobi kurslarıyla boş zamanlarını etkili ve verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren OMÜSEM'in, tüm eğitim programlarıyla ilgili ayrıntılı içerik OMÜSEM'in kurumsal web sayfasından edinilebilir.

Eğitimlere katılmak isteyen kişilerin ise 0 362 457 60 45 numaralı telefonu arayarak ön kayıt yaptırması gerekmektedir.


Yayın Tarihi: 01/10/2017