OMÜ Vakfı Koleji’nde Muhteşem Mezuniyet Şöleni


OMÜ Vakfı Koleji’nde Muhteşem Mezuniyet Şöleni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji, öğrencilerini bu yıl da büyük bir coşkuyla mezun etti. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler mezuniyetlerini kutladılar.

İlk olarak; Ana Sınıfı’nın mezuniyeti ve 1. sınıfların Okuma Bayramı öğrencilerin sahneledikleri muhteşem performanslarla ve coşkulu bir kalabalıkla kutlandı. OMÜ Vakfı Koleji Konferans Salonu’nda yapılan kutlama, veli ve öğretmenlerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

OMÜ Vakfı Yönetim Kurulunun katıldığı 4. Sınıfların Mezuniyet Törenleri OMTEL Otel’de muhteşem bir kalabalık ve eğlence eşliğinde kutlandı. Törene katılan OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve OMÜ Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Halil Kütük, ilkokulu büyük bir heyecanla bitiren öğrencilerimize sağlık, başarı ve mutlulukla sürdürecekleri bir gelecek diledi.

OMTEL Otel’in ev sahipliğinde kutlanan bir başka şölen de OMÜ Vakfı Koleji 8. sınıfların Mezuniyet Töreni oldu. Velilerin, öğretmenlerinin ve OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu tören göz alıcı etkinliklerle son buldu.

Gerçekleştirilen kutlamada OMÜ Vakfı Koleji Okul Müdürü Mustafa Kurt, mezun olan OMÜ Vakfı Koleji öğrencilerinin TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) gibi önemli bir ölçme kriterinin başarılı sonuçlarının haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederken gençlerin gösterdiği yoğun çaba ve sonucunda elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür ederek, kendilerine başarılarının ömür boyu devam etmesi yönünde güzel temennilerde bulundu.


Yayın Tarihi: 13/06/2019