Camiye Okula Destek Olmamak İçin Belediyenin Üretim Tesislerini Kapattı


Camiye Okula Destek Olmamak İçin Belediyenin Üretim Tesislerini Kapattı

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, AK Parti'den ayrılma bağımsız aday Hüseyin Dündar'ın başkanlık döneminde Beton Santrali, Asfalt Üretim Tesisi, Asfalt Plenti Tesisi ve Parke Taşı Üretim Tesisi'ni kapattığını hatırlatarak, "Halka hizmet değil kar amacı güttüğü için, camiye, hastaneye, vatandaşa destek olmamak adına bu tesisleri kapattı" dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, katıldığı bir canlı yayında, Bağımsız Aday Hüseyin Dündar'ın başkanlığı döneminde kapattığı belediye tesisleri ve iştiraklerini hatırlattı.

Başkan Adayı Ender Gür, Hüseyin Dündar'ın belediye başkanlığı döneminde Beton Santrali, Asfalt Üretim Tesisi, Asfalt Plenti Tesisi ve Parke Taşı Üretim Tesisi'ni kapattığını, belediyeyi dışa bağımlı yaptığını söyledi.

BELEDİYE DIŞA BAĞIMLI OLDU

Ender Gür, "Hüseyin Dündar bey, mitinglerinde 5 yılda çok büyük hizmetler yapan, rakamlarla kendisinin 15 yıllık dönemini de geride bırakan Büyükşehir Başkan Adayımız Halit Doğan başkanımızı eleştiriyor. El insaf. Biz şehrimiz için taş üzerine taş koyan herkesi omzumuzda taşırız. 3 dönem partimizden belediye başkanlığı yapıp, şimdi davasından şaşan Hüseyin Dündar bey, maalesef Çarşamba belediyesini dışa bağımlı hale getirmiştir. Hatırlarsınız rahmetli Nazif Kılıç başkanımız Beton Santrali yapmıştı, Hüseyin Dündar ise göreve gelince bu santrali kapattı. Eğer bu beton santrali dursaydı, yaptığımız beton yollardan daha fazlasını Çarşambamıza kazandırırdık" diye konuştu.

HEMŞEHRİLERİM BUNLARI UNUTMASIN

Başkan Adayı Ender Gür, şöyle devam etti: "Hüseyin Değerli başkanımız zamanında da Asfalt Üretim Tesisi ve Asfalt Plenti Tesisi vardı. Hüseyin Dündar bunları da eski olduğu gerekçesiyle kapattı. Yenilenemez miydi? Tabiki yenilenirdi ama o kapatmayı tercih etti. Parke taşı tesisimiz vardı. Onu da kapattı. Çarşamba Belediyesi artık taşını ihaleyle dışarıdan alıyor. Bunları niye yaptı biliyor musunuz? Camiye, okula, hastaneye, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz vermemek için kapattı. Halbuki belediye bazı hizmetlere, para kazanma gözüyle bakmamalı. Ama Hüseyin Dündar öyle baktı. Bugün gelinen noktada o dönem kapatılan bu tesisler olsa, Çarşamba bambaşka bir yere gelebilirdi. Çarşambalı hemşehrilerim bunları unutmamalı."

SABAHDAN SAHURA SAHADA

Öte yandan seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Başkan Adayı Ender Gür, yoğun bir programla hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Dr. Ata Giritli Caddesi ve Kızılay Caddesi'nde esnaf ziyareti yapan Ender Gür, akşam ise Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan'ın katılımıyla STK temsilcileri ve muhtarlarla iftarda buluştu. İftar sonrası Çatak Mahallesi'nde vatandaşlara hitap eden Başkan Adayı Ender Gür, Kurtahmetli Mahallesi sakinleriyle de sahur yapıp programını bitirdi. Sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar sahada olan Ender Gür'e, vatandaşların sevgi, ilgi ve alakası ise dikkatlerden kaçmıyor.


Yayın Tarihi: 24/03/2024 - 14:16