‘’Gülerek İngilizce Öğreniyorum’’ Projesi


‘’Gülerek İngilizce Öğreniyorum’’ Projesi

OMÜ Vakfı Koleji İngilizce öğretmenlerine OMÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nalan Kızıltan ve ekibi tarafından ‘’ Gülerek İngilizce Öğreniyorum’’ Projesi konusunda eğitim verildi.

Eğitim sonunda bir konuşma yapan Doç. Dr. Nalan Kızıltan günümüzde İngilizce öğrenme yöntemlerinin her geçen gün daha da geliştiğini bu gelişmeleri öğretmenlerin yakından takip etmeleri gerektiğini OMÜ Vakfı Kolejinin Üniversite ile iş birliği içerisinde olmasından dolayı gelişmelere açık bir okul olduğunu bu alanda öğretim üyeleri olarak OMÜ Vakfı Koleji öğretmenlerine severek eğitim verdiklerini ve verdikleri eğitimlerinde ayrıca takibini de yaptıklarını söyledi.

Eğitim alan öğretmenler İngilizce öğretiminin çok daha keyifli ve eğlenceli olacağını öğrencilerine çok daha kolay öğreteceklerini belirttiler.

‘’Gülerek İngilizce Öğreniyorum’’ Eğitimi OMÜ Vakfı Koleji İngilizce öğretmenlerinin kendilerine eğitim veren OMÜ Yabancı Diller Okulu Müdürü Doç. Dr. Nalan Kızıltan ve Öğretim görevlileri Aydan Ermiş ve Tuğba Odabaş'a teşekkürleri ile son buldu


Yayın Tarihi: 26/11/2017