Okay Temiz Samsun’u Coşturdu


Okay Temiz Samsun’u Coşturdu

Yeşim Gürsoy İletişim ve Danışmanlık ve İzgören Akademi işbirliği ile düzenlenen Kişisel Gelişim Atölyesi’nin ikicisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Klasik caz ritimlerini geleneksel Türk ritimleriyle buluşturan eserler sergileyen caz sanatçısı Okay Temiz büyük beğeni topladı.

Caz sanatçısı ve ritim üstadı Okay Temiz, İzgören Akademi Eğitmeni Barış Kılıçarslan, gazeteci- yazar Demet Cengiz konuk oldukları program katılımcılar tarafından büyük ilgi ve beğeniyle takip edildi. Salonda bulunan katılımcılara programın başında darbuka ve tef enstrümanları dağıtıldı. Okay Temiz’e eşlik eden katılımcılar keyifli vakit geçirdiler.

Eğitime yatırım yapıyoruz

Eğitim öncesi konulma yapan Yeşim Gürsoy İletişim Danışmanlık sahibi Yeşim Gürsoy, “Kişisel Gelişim Atölyesi’nin 2. etkinliğini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler, eğitime çok önem veriyoruz. Bu anlamda eğitime yatırım yapıyoruz. Samsunlular eğitimlerimize yoğun ilgi gösteriyor. Herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Programın ardından katılımcılara sertifikaları takdim edildi. 


Yayın Tarihi: 09/12/2017