Lisezone Dergisi Gençlere Rehberlik Edecek


Lisezone Dergisi Gençlere Rehberlik Edecek

Fatsa Belediyesi, gençlerin eğitimine ve kültürel birikimine katkı sağlayarak yaşantısına vizyon katacak Lisezone Dergisini gençlerle buluşturuyor.

Gençlerin öğrenme ihtiyacını karşılayacak olan Lisezone Dergisi Fatsa Belediyesi ekipleri tarafından  kapı-kapı evlere ücretsiz dağıtımı gerçekleştiriliyor.

DOP DOLU ZENGİN İÇERİK

Her sayfası uzman ekiplerce hazırlanan derginin içeriğinde kariyer planlaması, Üniversite tanıtımları, ders notları, öğrenmenin püf noktaları,  başarılı olmanın yolları, alim ve bilginler, eğitici öğretici bilgilerin yer alıyor.  İki ayda bir hazırlanan dergi ile lise 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin  ders notlarını yükseltmesine yardımcı olmanın yanında kültürel birikimine katkı sağlayacak.

BAŞKAN KİBAR; “GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Gençlerin ülkenin geleceğine yön ve şekil veren önemli bir kaynak olduğunu söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “  Ülkemizin ve milletimizin geleceği için gençlerden çok büyük beklentilerimiz var. Biz, yerel yöneticiler olarak, gençlerimize olan sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Dünya artık bilgi çağını yaşıyor.  Bilgiyi üreten, kıymetlendiren, ürüne dönüştüren milletler, Dünya’ya hükmediyor. Bu bilinçle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinasyonunda, gençlerin ihtiyaçlarına, taleplerine ve beklentilerine uygun çözümler üretmek amacıyla uzun soluklu “Gençlerin Eğitim Modellemesi” projesi hayata geçirildi. Fatsa Belediyesi olarak bizde, Lisezone Dergimizi kurduğumuz ekiple kapı-kapı gençlerimizin evlerine ücretiz olarak ulaştırıyoruz. Dergimizde, kariyer planlaması, üniversite tanıtımları, öğrenmenin püf noktaları, başarılı olmanın yolları, ders notları, eğitici öğretici bilgiler gibi, dopdolu içerikler var.  Her sayfası uzman ekiplerce hazırlanan dergimiz, gençlerimizin öğrenme ihtiyacını karşılamış olacak. Bu manada belediye olarak, gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunan projeleri önemsiyor, yeni projeler üretmeye de devam ediyoruz.” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 20/10/2020