Eğitim Gönüllüleri Vakfı ‘ndan Başkan Aksu’ya Başkan Aksu’ya Ziyaret


Eğitim Gönüllüleri Vakfı ‘ndan Başkan Aksu’ya Başkan Aksu’ya Ziyaret

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Giresun Şubesi yöneticileri Başkan Aksu’ya vakfa yaptığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vakıf Sorumlusu Aysel Yıldırım ve 150 gönüllüyü temsilen ziyarete katılan gönüllüler 4. kez üstün başarı ödülü aldıklarını müjdelediler. Vakıf Sorumlusu Aysel Yıldırım; ”Gönüllü arkadaşlarımızla eğitim ilerlemesi adına bir takım çalışmalar içerisindeyiz. Eğitim adına bir çok proje ve konuda çalışmalarımız oluyor. 150 arkadaşımız vakıf için ekstra çalışmaları hiçbir karşılık beklemeden gerçekleştiriyorlar. Bunun neticesinde 4. Kez üstün başarı ödülüne layık görüldük. Bu gün buraya vakfımızın çalışmalarına ve yeni binamızın yapımına sağladığınız katkılar için teşekkür etmeye geldik. Ben ve arkadaşlarım eğitim adına verdiğimiz destek için müteşekkiriz” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, “Eğitim öğretime her zaman destek olmaya çalıştık. Bilim ve eğitim çok önemli konular bunların üzerinde durmalıyız. Bende sizlere gönüllü olarak bu eğitime sağladığınız katkılar ve duyarlılığınız için teşekkür ederim” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Giresun Şube Sorumlusu Aysel Yıldırım Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya plaket verdi.


Yayın Tarihi: 28/12/2018