Öğrencilerden Mustafa Demir'e Tam Destek


Öğrencilerden Mustafa Demir'e Tam Destek

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'e üniversite gençliğinden tam destek geldi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, "Gençlerimize güvencimiz, inancımız tamdır." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrencilerle bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, gençlerin  büyük ilgisiyle karşılaştı.

Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşen sabah kahvaltı programında öğrencilerle birlikte aynı masada oturan ve onlarla sohbet eden Demir,  düşüncelerini dinledi. Öğrencilerin masalarını tek tek dolaşarak tanışan Demir'in sohbet ettiği öğrencilerle arasında renkli anlar de yaşandı.

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'nun da katıldığı programda konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu, her konuda yanlarında olduklarını söyledi.

"GENÇLERİMEZE GÜVENCİMİZ TAM"

Üniversite yıllarından hatıralarını anlatan ve öğrenciliğin ne demek olduğunu çok iyi bilgini ifade eden Demir, "Bugün burada sizlerle birlikte öğrencilik yıllarıma gittim. Çok zor şartlarda eğitimimizi tamamladık. İmkanlar bu kadar çok değildi. Allah'a şükürler olsun ki, günümüzde öğrencilerimizim sıkıntı çekmeden rahat bir eğitim almaları için her türlü imkan sağlanıyor. Türkiye çok değişti, bu sürece kolay gelinmedi. Her bir öğrencimizin derdiyle dertlenen, sorunlarını gidermeye çalışan bir siyasi irade var. Bizlerde bunların bir parçası olarak gençlerimizin değerini çok iyi biliyoruz. Onların bizim gelecek teminatımızın olduğunun farkındayız. Çocuklarımızın çok iyi yetişmiş, okuyan, tarihini bilen bir nesil olmasını istiyoruz. Çok önemli, biz ecdadımızı bilmeliyiz, tanımalıyız. Neyse ki, çok duyarlı bir genç neslimiz yetişiyor. Hepsi pırıl pırıl, onlara inanıyoruz, güveniyoruz ve 31 Mart seçimlerinde desteklerini bekliyoruz." şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 29/03/2019