O Karanlık Geceyi Aydınlatan Bu Aziz Millet Tarih Yazdı


O Karanlık Geceyi Aydınlatan Bu Aziz Millet Tarih Yazdı

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu  15 Temmuz 2016’da; Bağımsızlığına göz diken hainleri, iman ve bayrağın ahenkleşen kudretiyle yok eden Aziz Türk Milletinin kahramanlığının asla unutulmayacağını bildirdi.

Başkan Topaloğlu mesajında ; "Türk milleti, vatanına göz dikenlere, demokrasi ile karşılık vermiş, hain planları başlarına yıkmıştır. Darbecilere, vatan hainlerine karşı tarih yazan bu millet 15 Temmuz 2016 'da ölümü öldürmüş, korkuyu korkutmuştur. Düğüne gider gibi şehadete koşan bu aziz millet ilelebet unutulmayacaktır.

Tanka, tüfeğe karşı milli iradesini ortaya koyarak mücadele eden milletimiz, tüm dünyaya ülkenin gerçek sahibinin kim olduğunu göstermiştir. O karanlık geceyi aydınlatan bu aziz millet tarih yazdı ve Millet Eğilmez, Türkiye Yenilmez dedi.

15 Temmuz'un  seneyi devriyesinde şehadete ulaşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar, Türk Milletimize dirayet  ve sabırlar dilerim.

Tüm yurtta olduğu gibi 15 Temmuz günü ilçemizde saat 11.30 bisiklet gezisi, saat 21.00’de ise 15 Temmuz Millet Meydanında; mehteran takımı gösterileri ve mevlit programı etkinliklerimiz olacaktır. Tüm halkımız davetlidir."


Yayın Tarihi: 13/07/2018