MÜSİAD Samsun’dan Ziyaretler


MÜSİAD Samsun’dan Ziyaretler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Başkanı Haluk Tan ve üyeler, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Erol Apaydın’ı, SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı’yı ve MÜSİAD Samsun Üyesi Diş Hekimi Vildan Kasap’ ı makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun başkanı Haluk Tan beraberindeki üyeler ile Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Apaydın ve SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı’ ya yeni görevlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ardından Atakum Türkiş’ te Özel Dr’s Dental Clinic ismiyle kendi muayenehanesini açan Diş Hekimi Kasap’ ın yeni işyerine ziyaret gerçekleştirildi.

Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Apaydın, Tarım Kredi Kooperatifi hakkında genel bilgi verdikten sonra, ürünlerin üretiminden paketlenip satışına kadar olan süreci ayrıntılı olarak anlattı. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri satış marketini gezdirirken bütün ürünler hakkında kısaca bilgi verdi. MÜSİAD üyelerinin de dikkatini çeken marketin gezisi sırasında MÜSİAD Samsun Başkanı TAN; ‘Organik ve kaliteli ürünler bazında, reklamının iyi yapılmasıyla sektöre hızlı girebilecek potansiyele sahip olduğu kanaatindeyiz’ dedi.

SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı, üyeler ile tek tek tanıştı. Üyelerin yaptıkları işler hakkında da bilgi alan Tamgacı, tecrübelerinden bahsederken, Samsun için ne tür çalışmalar planladıklarını ve önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde Samsun’ un ulaşım sorununun çözüleceğine dair ne tür planlarının olduğundan bahsetti.

MÜSİAD Samsun Üyesi Kasap ise yeni iş yerini ve yaptıkları tedavilerden bahsetti. Başkan Tan ve üyeler kendisine hayırlı olsun dileklerini iletirken, aynı ailede bulunduklarını ve her zaman ihtiyaç duyduğu konularda kendisine destek olacaklarından bahsettiler.

Başkan Haluk Tan, MÜSİAD ‘ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve dergisini ziyaretleri sırasında takdim ettiler.


Yayın Tarihi: 07/10/2019