MMO’dan Samsun Üniversitesine Ziyaret


MMO’dan Samsun Üniversitesine Ziyaret

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin 2018 – 2019 dönemi Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi verilmiş ve Samsun Üniversitesinde açılacak olan bölümler hakkında bilgi alınmıştır.

Ziyarete Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir AKARSU katılmıştır.

Ziyaretle ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN; “Samsunumuzun eğitim şehri olma konusunda hızla ilerleyen bir kent olduğunu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi ile birlikte şehrin prestij kazandığını, iki üniversite ile birlikte Samsun’un daha da güçlendiğini” belirten GÜRKAN “üniversiteler ile imalat sanayimizin bir araya gelebilmesi için çalışmalar sürdürdüklerini, üniversitelerde eğitim görmekte olan öğrencilerimizin mesleki eğitim süreçlerine katkı koyabilmek için projeler ürettiklerini, ilimizde eğitim – öğretim faaliyetlerine başlayacak olan Samsun Üniversitesi ile de ortak çalışmalar yapmak arzusunda olduklarını” söyledi.

Ziyaretle ilgili olarak basına bilgi veren Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN “Samsun Üniversitesi’nin ülkemizin gelecek vizyonuna katkı sağlayan dinamik eğitim-öğretim modeliyle ulusal ve küresel ölçekte katma değer yaratan bir üniversite olacağını” belirterek “AR-GE yapabilen, projeler üretebilen, üniversite-toplum-sanayi işbirliğini esas alan yapımızla Makina Mühendisleri Odası yönetimi ile yakın temas içerisinde şehrimizin ve ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak adımları atacağız” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 25/09/2018