Milletvekili Yılmaz’dan MHP’ye Ziyaret


Milletvekili Yılmaz’dan MHP’ye Ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ı ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

Milletvekili Yılmaz, bir süre önce göreve başlayan MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve  yönetim kuruluna nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Karapıçak ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Yılmaz, başarı temennisinde bulundu.

Cumhur İttifakı'nın birlik beraberlik içerisinde el ele çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Yılmaz, AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı ile Türkiye'ye büyük hizmetler için yola çıktığını söyledi.

Halkın Cumhur İttifakı'na büyük bir teveccühü olduğunu belirten Yılmaz, "Cumhur İttifakı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sembolüdür. Büyük başarıların ittifak kapsamında el edileceğine yürekten inanıyoruz. Türkiye için, milletimiz için hep birlikte çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Samsun'da da Cumhur İttifakı'nın büyük başarılar elde edeceğine inancımız tamdır. Ziyaretimiz vesilesiyle bir süre önce göreve başlayan MHP Samsun İl Başkanı Sayın Abdullah Karapıçak ile yönetim kuruluna, hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hizmet aşkına vurgu yaptı, Cumhur İttifakı’na destek çağrısında bulundu.


Yayın Tarihi: 03/02/2019