Milletvekili Köktaş: Dev Proje 'Tekstilkent' Hayırlı Olsun


Milletvekili Köktaş: Dev Proje 'Tekstilkent' Hayırlı Olsun

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesinde 13 tekstil fabrikasının yer alacağı ve yaklaşık 3.000 kişinin istihdam edileceği Tekstilkent Projesi'nin onaylandığını belirterek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çarşamba Belediyesi tarafından projesi hazırlanan Tesktilkent Projesi onaylandı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Çarşamba İlçemizde kurulacak olan 50 milyon liralık Tekstilkent Projemiz için Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na (TKDK) sunduğumuz 13 projenin tamamı onaylanmıştır.

Dev proje 94 bin metrekarelik arazi üzerine kurulacak ve 13 tekstil fabrikasında yaklaşık 3.000 kişinin istihdam edilecektir.

Burada çalışacak olan bayanların çocuklarını emanet edecekleri kreş ve sosyal donatıların da olacağı Tekstilkent Projesi kısa zaman içinde inşaatına başlayıp, bitirilmesi planlanmaktadır.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bey, Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli bey ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ülkemize, İlimize, İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun." dedi.


Yayın Tarihi: 21/04/2020