Milletvekili Fuat Köktaş'tan Yeni Yıl Mesajı


Milletvekili Fuat Köktaş'tan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabiî Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi Fuat Köktaş, gerçekleştirdiği Çarşamba İlçesi programlarında şunları söyledi: "2022 senesini geride bırakıyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılına girmenin ayrı bir heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni miladi yılın, ülkemizdeki, bölgemizdeki ve dünyadaki tüm insanlar için hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Millet olarak hoşgörüden kardeşlikten, birlik, beraberlik ve sevgiden hiçbir şey kaybetmeden güzel dileklerimizi daha da arttırarak yepyeni bir yıl yaşanmasını temenni ediyorum.

SON 20 YILDA DEV ESER VE HİZMETLER

Kıymetli hemşehrilerim; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 20 yılda sağlıktan, eğitime, tarımdan ekonomiye her alanda Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında yapılanları üçe, beşe, ona katlayan eser ve hizmetler ülkemize kazandırıldı. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla da dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girme hedefiyle, çok daha büyük başarıları ve eserleri yine milletimizin emrine sunmakta kararlıyız.

Bu hizmetlerden en önemlisi; milletimizin hasretle beklediği kendi doğal gazımızı insanımızla buluşturmaktır.

Bunun için artık geri sayım başladı. İnşallah önümüzdeki yılın mart ayı gibi bir aksilik çıkmadığı takdirde bu gaz sisteme verilecektir. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuyla ilgili bir müjde verdi. Karadeniz’deki doğal gaz rezervimizin, yeniden değerleme çalışmaları ve Fatih Sondaj Gemimizin Çaycuma-1’deki 58 milyar metreküplük yeni keşfiyle 170 milyar metreküp artarak toplam 710 milyar metreküpe ulaştığını açıkladı. İnşallah yerli doğal gazımızı 2023’te milletimizin hizmetine sunmak için gece gündüz çalışmaları sürdürüyoruz.

Ülkemiz, yerli ve milli teknoloji hamlesi sayesinde uzay çalışmalarından, insansız hava araçlarına, teknoloji atılımlarından, elektrikli yerli otomobile kadar birçok alanda önemli adımlar attı. Yüksek teknoloji gerektiren projeleri hayata geçiren Türkiye, yine birçok projeyi başlatarak dünya da adından sıkça söz ettirmeye devam edecektir.

GURUR VERİCİ ÇALIŞMALAR

"Şehirleri kalkındırırsak ülkeyi kalkındırırız." anlayışıyla ilimizdeki projeler, yatırımlar ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu anlamda Çarşamba Organize Sanayi Sitesi'ndeki altyapı, yönetim binası ve çeşitli firmaların inşaat çalışmalarını yerinde ziyaret ederek çalışmaların son durumları hakkında yetkililerinden bilgi aldık.

Kısa zaman içinde yükselen yapıları görmek gurur verici. Çalışmalar bittiğinde binlerce hemşehrimize iş imkânı sağlanacak ve ekonomimiz canlanacaktır.

Bu vesile ile son 20 yılda ilimizde eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaştırmadan enerjiye, şehircilikten spora kadar her alanda 56 milyar lira tutarında kamu yatırımı yapıldığını tekrar hatırlatmak isterim.

ORTAK AKIL VE KOLEKTİF ÇALIŞMA

Bu anlamda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde “Büyük ve Güçlü Türkiye” ideali yolunda ortak akıl ve kolektif çalışmayı ön plana çıkararak yolumuza ve hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu düşüncelerle; Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için toprağa düşmüş kahraman şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum.

Yeni yılın ülkemize, bölgemize ve dünyamıza güvenlik, huzur, mutluluk, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyorum." dedi.


Yayın Tarihi: 31/12/2022 - 10:26