Milletvekili Köktaş: "Cumhur İttifakı Kutlu Bir İttifaktır"


Milletvekili Köktaş: "Cumhur İttifakı Kutlu Bir İttifaktır"

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda konuştu. Milletvekili Köktaş, "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinden başarıyla çıkan kutlu bir ittifak olan Cumhur İttifakı, İnşallah 31 Mart seçimlerinden de yine başı dik, alnı açık olarak çıkacak ve ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine birlikte taşıyacaktır. " dedi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı. 

Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde Cumhur İttifakı İlkadım İlçe Buluşması programına AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ve yönetimi, İlçe, Kadın, Gençlik ve Mahalle teşkilat üyeleri kol kola gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 

Programa katılanlarla selamlaşan hatıra fotoğrafı çekinen Milletvekili Köktaş, Türkiye'nin yine önemli bir süreçten geçtiğini,  Samimiyet, Tevazu ve Gayret ile çalışarak 31 Mart seçimlerinden de başarıyla çıkacaklarını söyledi. 

ÖLÜM KUSTURDULAR

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'nin sınavdan geçtiği önemli zamanlar vardır. Bu tarihleri hafızamızı tazelediğimiz de en yakın tarih 1980'dir. 

1980 darbesinden bugüne kadar ülkemizde bir çok olayı beraber yaşadık. Ama bugüne kadar yaşamadığımız bir şey vardı bu darbeler hep askeri, postmodern darbe dediğimiz darbelerdir. Ama ilk defa 15 temmuz da milletin parasıyla maaşını alan gerek askeride gerek emniyette bulunan hainlerin yine bu milletin vergileriyle temin ettiği, paralarıyla aldığı silahlarla, helikopterlerle, tanklarla milletimizin üstünde ölüm kusturdular. 

DÖNÜM NOKTASI

O karanlık gecede Türk milletine seslenen sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla "onların tankları, tüfekleri varsa benimde göğsü dolu, memleket sevdasıyla yoğrulmuş aziz milletimiz var" dedi ve milletimiz meydanlara, havalimanlara çıkarak istiklaline ve istikbaline sahip çıktı. 

Yine o esnada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli de bir açıklama yapıyor. "Bu hain darbe girişimin karşısında ne olursa olsun millet olarak tek vücut durmak zorundayız" diyordu. 

BEKA MESELESİ

İşte bu milletin bekası için, bu milletin istiklal ve istikbali için, her karış toprağı şehit kanıya sulanmış bu ülkenin tekrar esaret altına girmemesi için, Cumhur ittifakı kutlu bir ittifak olarak 15 temmuzda kuruldu ve o günden itibaren de hamd olsun bugünlere kadar geldi. 

Bizler bu ittifakın ruhuna ayrı harekette bulunmamamız gerekiyor. Bunun vebali çok ağır olur. Bunun için hepimizin üzerinde önemli sorumluluk ve görevler var.  Bu istiklalden istikbale giden yolda taşların döşendiği Samsun'umuzun önemli bir yeri var. Bundan sonraki tarihlerde de Samsun hep belirleyici, hep lokomotif, hep Türkiye'nin önünü açacak hareketleri yaparak yoluna devam edecektir.

KUTLU İTTİFAK 

İstiyoruz ki Samsun Cumhur İttifakına örnek gösterilen bir şehir olsun. Samimiyet, Tevazu ve Gayret ile Millet Aklı ön plana çıksın inşallah. Bizler teşkilatlar için bunun için çok çalışacağız. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için her birinizin de bu anlayış içinde hareket etmesi, birlik ve ortak akıl ile hareket edilmesi çok önem arz etmektedir. 

İnşallah bu ruh ile 24 Haziran seçimlerinden başarıyla çıkan kutlu bir ittifak olan Cumhur İttifakı, 31 Mart seçimlerinden de yine başı dik, alnı açık olarak çıkacak ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine birlikte taşıyacaktır." diyerek sözlerine son verdi. 


Yayın Tarihi: 24/01/2019