Ender Gür: "Çarşamba'da Cumhur İttifakı Kazanacak"


Ender Gür: "Çarşamba'da Cumhur İttifakı Kazanacak"

Çarşambalıların Cumhur İttifakı'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye güvendiğini söyleyen Başkan Adayı Ender Gür, "Bu güven her seçimde sandığa yansıdı. Yine aynısı olacak. Çarşamba'da Cumhur İttifakı kazanacak" dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, adaylığının açıklandığı günden bu yana yüksek tempo ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çarşambalılara bu güne kadar ki AK Parti hizmetlerini ve Cumhur İttifakı'nın önemini anlatan Ender Gür, seçildikten sonra yapacağı projeleri de tek tek sıralıyor.

İLÇEMİZE BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK

Başkan Adayı Ender Gür, "Çarşambalılar Cumhur İttifakı'na, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çok güveniyor. Bu güven her seçimde sandığa da yansıyor. İnşallah bu seçimde de aynısı olacak. AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla Çarşamba'ya çok büyük hizmetler geldi. Devam eden projeler de var. Çarşamba'da AK Parti belediyeciliği sürecek, projelerimiz bir bir hayata geçecek" diye konuştu.

SEVGİYİ GÖRÜNCE ENERJİMİZ YÜKSELİYOR

Gür, "Vatandaşların inanılmaz bir ilgisi, sevgisi ve teveccühü var. Hem Çarşambalı oluşumuz, hem de Cumhur İttifakı adayı oluşumuz bu sevgiyi ikiye katlıyor. Sahadaki sevgiyi görünce, keyfimiz yerine geliyor, moralimiz artıyor, enerjimiz yükseliyor. Kimi vatandaşımız Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğini söyleyerek yanımıza geliyor, kimi vatandaşımız Bozkurt işareti yaparak sarılıyor. Çarşambalı hemşehrilerim emin olsun ki, gereken ne varsa yapacağız" dedi.

8 KÖŞE KASKET...

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'e, Çarşamba'nın coğrafi işaretli 8 köşe kasketi hediye edildi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER...

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'e Çarşambalılar büyük ilgi gösterirken, esnaf gezilerinde renkli görüntüler de oluşuyor.


Yayın Tarihi: 15/02/2024 - 11:46