Mersin İdman Yurdu 2 Galatasaray 1


Mersin İdman Yurdu 2 Galatasaray 1

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Mersin İdman Yurdu'na konuk olan Galatasaray, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Nakoulma ve 63. dakikada Güven Vural atarken, Galatasaray'ın tek golü ise 88. dakikada Lukas Podolski'den geldi.

İlk yarıda Wesley Sneijder'in ceza sahası dışından şutları ile etkili olan Galatasaray, 39. dakikada Nakoulma'nın golü ile 1-0 yenik duruma düştü. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi üstünlüğü ile sonuçlanırken, savunma oyuncusu Semih Kaya, 54. dakikada ikinci sarı karttan, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.63. dakikada Mersin İdman Yurdu'nun kullandığı köşe atışında Güven Varol ön direkte kafa vuruşu ile skoru 2-0'a taşıdı.

Kalan dakikalarda Yasin Öztekin ile sol kanattan etkili ataklar geliştiren Galatasaray, 88. dakikada Alman yıldızı Lukas Podolski'nin golüyle farkı 1'e indirdi. Yasin'in taşıyıp, ceza sahası sol çizgisinden gönderdiği ortaya Podolski müsait durumda kafa vuruşunu yaptı ve skoru 2-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma ev sahibi ekip Mersin İdman Yurdu'nun 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.


Yayın Tarihi: 12/02/2016