Canik Belediyesi’nden Anlamlı Projeye Destek


Canik Belediyesi’nden Anlamlı Projeye Destek

Canik Belediyesi, Şehzadeler Taraftarlar Derneği’ni geçtiğimiz günlerde Trabzon Maçka’da şehit düşen Eren Bülbül’ün kabrini ve ailesini ziyarete gönderdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” İşte Asım’ın nesli Eren gibi yiğit çocuklardır. Vatanını çiğnetmeyen Eren gibi evlatlarımız her zaman var olacaktır” dedi.

TARAFTARLAR İSTEDİ, GENÇ DESTEK VERDİ

Taraftar ve vatandaşlardan Eren Bülbül’ü ziyaret talebi geldiğini ifade eden Başkan Genç, “ Başta Şehzadeler taraftar derneğimiz olmak üzere ve vatandaşlarımız şehit Eren Bülbül’ü Trabzon Maçka’da ziyaret etmek istediklerini ifade ettiler. Bizde seve seve böyle anlamlı bir ziyarette vesile olmaktan mutluluk duyacağımızı ifade ettik. Duyarlı Samsunspor taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İŞTE ASIM’IN NESLİ EREN GİBİ YİĞİTLERDİR

Çanakkale’deki ve 15 Temmuz ruhunun hala dipdiri olduğunu ifade eden Başkan Genç,  ” Hani diyor ya Akif, ‘Âsım’ın nesli…diyordum ya…nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi nâmûsunu, çiğnetmeyecek’ işte o nesil Eren gibi nesildir.Eren’de vatanını çiğnetmedi. Aynı Çanakkale’de 15’liklerin yaptığı gibi. Aynı 15 Temmuz’da Abdullah Tayyip Olçok’un yaptığı gibi” dedi.


Yayın Tarihi: 19/08/2017