Mavi Bayraklı Denizde Kulaç Atacaklar


Mavi Bayraklı Denizde Kulaç Atacaklar

sahipliği yapıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenecek yarışlar, Altınordu ilçesi Akyazı Mavi Bayraklı Halk Plajı’nda yapılacak.

4 EYLÜL PAZAR GÜNÜ DÜZENLENECEK

Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun katkılarıyla Altınordu ilçesinde Akyazı Mavi Bayraklı Halk Plajı’nda düzenleyeceği Açık Su Yüzme Şampiyonası için başvurular devam ediyor. 4 Eylül 2016 Pazar günü yapılacak yarışlar için kayıt işlemleri devam ederken organizasyon, bay bayan toplam 12 kategoride düzenlenecek.

TOPLAM 10 BİN 800 TL ÖDÜL VERİLECEK

Toplam 10 bin 800 TL’lik ödülün dağıtılacağı yarışmalara Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su ve Yüzme bölümüne akredite olan kulüplerin lisanslı sporcuları (Master sporcular hariç) katılabilecek. Yarışmalar sonunda yaş grubunda bayan ve erkeklerde ilk üç dereceye giren sporculara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kupa, madalya ve para ödülleri verilirken Master gruplarına ise para ödülü verilmeyecek.

BAŞKAN YILMAZ: “BİRÇOK NOKTADA MAVİ BAYRAĞIMIZ VAR”

Başkan Enver Yılmaz, Karadeniz’de en fazla mavi bayraklı halk plajına sahip ilin Ordu olduğunu belirterek, “Karadeniz’in eşsiz güzelliklerine sahip ve geçmişte denizine girilirken ‘Acaba ?’ sorularının sorulduğu Ordu, artık denizinde yüzme yarışmalarının yapıldığı bir il haline geldi. Birçok bölgede aldığımız mavi bayraklarla her noktasında güvenle denizine girdiğimiz ve denizi doya doya yaşadığımız bir il olduk. Bir ilki daha hayata geçirerek büyük bir yüzme yarışı organize ediyoruz. Büyükşehir olarak, gerçekleştirdiğimiz teknik yatırımların yanı sıra halkımızın sosyal, kültürel ve sosyal hayatını da renklendirecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.


Yayın Tarihi: 23/08/2016