Samsunspor Kayseri Deplasmanından Puansız Döndü


Samsunspor Kayseri Deplasmanından Puansız Döndü

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı Mondihome Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu.

Mondihome Kayserispor’un golleri 16’ıncı dakikada Uzodımma ve 38’inci dakikada Thiam atarken Yılport Samsunspor’un golünü 21’inci dakikada Marius kaydetti.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu: “Ben takımıma sonuna kadar  güveniyorum“

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu 2-1 kaybedilen Mondihome Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Eroğlu şunları söyledi; 

“Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu karşılaşmayı kaybettiğimiz için son derece üzgünüz. 

Özellikle 70 ile  90. dakikalar arasında net 2 pozisyonu değerlendirsek buradan üç puanla ayrılabilirdik. 

Kayserispor kadrosu uzun zamandır beraber oynuyor ve bir şablonları var. 

Biz ise yeni oluşan bir takımız ve iki oyuncumuz henüz ilk kez bu maçta yer aldı. 

Oyun felsefemizde bir sorun yok, sonuçlandırmada sıkıntı yaşadığımız bu maçta da açıkça görüldü. 

Maça 5-4-1 düzeninde başladık.  Kontrollü oyun, hızlı pasla hücum geçişlerini tamamlamak planındaydık.  

Defansımızdaki bir anlık tereddüt ve hata 12. dakikada geriye düşmemize neden oldu. Buna rağmen ön alan baskısıyla oyun planımızdan taviz vermedik ve bana göre çok güzel bir hücum geçişiyle golü bulduk beraberliği sağladık.  

33. dakikada Taylan Antalyalı ile net pozisyonumuzda golü bulabilsek farklı bir hikaye yazabilirdik. Kontrollü hücum geçişleriyle gol ararken, yine bir zamanlama hatasıyla golü kalemizde gördük ve ilk yarıyı 2-1 yenik kapattık.

İkinci yarıda 60 ve 70. dakikalar arası haricinde tüm oyun üstünlüğü bizden yanaydı ama golü başaramadık. 

Transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımın belli bölgelerine yapılacak takviyelerle toparlanıp, hedefimiz olan ilk 10'u yakalayacağız. Ben takımıma sonuna kadar  güveniyorum. “

KAYSERİSPOR: Bilal Bayazıt, Joseph Larweh Attamah, Dimitrios Kolovetsios, Ali Karimi, Miguel Filipe Nunes Cardoso, Thiam Mame Baba, Gökhan Sazdağı, Anthony Chigaemezu Uzodimma, Lıonel Jules Carole, Ramazan Civelek, Yaw Ackah

SAMSUNSPOR: Okan Kocuk, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Moryke Fofana, Jules Olivier Ntcham, Emre Kılınç, Marc Joel Bola, Kingsley Schndler, Zeki Yavru, Marius Moundilmadji, Taylan Antalyalı


Yayın Tarihi: 28/08/2023 - 13:08