Makine Mühendisleri'nin Gurur Günü


Makine Mühendisleri'nin Gurur Günü

Samsun'da OMÜ Makine Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerindeki eğitimlerini tamamlayan MMO Şubesi 'Öğrenci Üye'si 103 genç, mezun olmanın heyecanı ve gururunu yaşadı

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi’nde 'Öğrenci Üye' olarak kayıtları bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nin Makine ve Endüstri mühendislikleri bölümlerindeki eğitimlerini tamamlayan 103 genç, mezun olmanın heyecanı, mutluluğu ve gururunu yaşadı.

BÖLÜM BİRİNCİLERİNE ÖDÜL

Mezuniyet töreninde OMÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm 1'incisi Çağla Bakırcı, 2'ncisi Arzu Yüksel, 3'üncüsü Edanur Yıldırak hediyelerini MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan'dan, Makine Mühendisliği Bölüm 1'incisi Hakan Temiz, 2'ncisi Baran Küçükaydın ve 3'üncüsü Mustafa Enes Yazıcı ise MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er'den aldı.

ODA-ÜYE BİRLİKTELİĞİ

Mezuniyet töreninde genç meslektaşlarıyla bir kez daha gururlandıklarını söyleyen MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, "Oda olarak,  öğrenci üye kaydı yaptıran tüm öğrencilerimize yönelik 4 yıl boyunca birçok toplantı, teknik seminer ve geziler düzenledik. Ayrıca staj yeri oluşturarak ve sosyal etkinliklerle öğrencilerimizin mesleğe hazırlanma süreçlerine katkı sağladık. Genç meslektaşlarımızla mesleğe adım attıkları günden itibaren başlayan Oda-Üye birlikteliğimizin daimi olması için MMO olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

OMÜ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Başkan Kadir Gürkan ayrıca, "Öğrenci üyeliğinden mezuniyet aşamasına kadar varlığını hissettiren MMO Samsun Şubesi, OMÜ ile iş birliği içerisinde geleceğin mühendislerine yönelik hizmetlerini ara vermeden sürdürecek. Bu konuda OMÜ yöneticilerine de teşekkürü bir borç biliyoruz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 18/06/2019