Makina Mühendislerinden Başkan Demir'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti


Makina Mühendislerinden Başkan Demir'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Samsun'da Makina Mühendisleri Odası(MMO) yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu

MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonucunda Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Demir'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. MMO yöneticileri Mustafa Demir'e ayrıca 2018 – 2019 dönemi Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi aktardı.

DEMOKRATİK, KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞI

Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üye Nail Yolaydın, Sayman Üye Bekir Akarsu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Saraçoğlu, Mehmet Aytaç Taygal, Erdi Yıldırım, Ali Dinler ve Nuri Özdoğan ile birlikte Başkan Mustafa Demir'i ziyaret eden Şube Başkanı Kadir Gürkan, burada yaptığı açıklamada, "Odamız yönetim kurulunun çalışma programı doğrultusunda kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışma ortamları oluşturuyoruz. Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile de her türlü iş birliği ve birlikte çalışma ortamında yer almak istiyoruz" dedi.

Kadir Gürkan ayrıca Başkan Mustafa Demir'e, "Odamız yönetim kurulu üyeleri adına sizlere Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinizde sonsuz başarı diliyoruz. Allah yardımcınız olsun" temennisini de iletti.


Yayın Tarihi: 16/04/2019