Başkan Demirtaş Kapımız, Gönlümüz Herkese Açık


Başkan Demirtaş Kapımız, Gönlümüz Herkese Açık

5 Yılı özetledi İlkadım’a kazandırdığı projeleri anlattı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Farklı şehirlerden ilimize gelmiş, buraya hem ekonomik hem de kültürel katkı sunan hemşeri derneklerini  önemsiyorum. İhtiyacınız, sorununuz olduğunda her daim kapımız, gönlümüz sizlere açık” dedi.

Başkan Demirtaş, İlkadım’da bulunan hemşeri derneklerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Trabzon Şalpazarı-Ağasarlılar Derneğini ziyaret etti.Dernek Başkanı Metin Çolak ve yönetim kurulu üyeleri tarafında karşılanan Başkan Demirtaş, belediyenin mali durumu ve hayata geçen Ataocağı, Şefkat Evi, Refakatçi Evi, Mahalle Kreşi ve Kültür Evi, Geri dönüşümde farkındalık oluşturan ATOM (Atık Toplama Merkezi),Getir Atığını Al Harçlığını Al uygulaması hakkında bilgiler aktardı.

“Hemşeri derneklerini tek çatı altında toplama gayretinde olacağım”

Bizler hem doğduğumuz hem de doyduğumuz memleketlerimiz arasında gönül köprüsü kurarak çalışmalarına devam ettiğine vurgu Başkan Demirtaş,”Yaklaşan 31 Mart Mahalli idareler seçiminde bir kez daha hizmetlerimizin devamı için adayım. Halkımızın teveccühü ile tekrar bu görev bir kez daha şahsıma teslim edilirse ilk olarak, kentlerimize başka kentler ve bölgelerden gelen kendi yöresel ve kültürel değerlerini yaşatmaya çalışan,yaşanılan kentin sorunlarından uzaklaşan değil bir arada olacak bu dengeyi koruyacak hemşeri derneklerimizi tek çatı altında olacağı bir yapıyı ilçemize kazandırma gayreti içinde olacağım” dedi.

“Başkan Demirtaş’a teşekkür etti”

5 yıllık görev süresi içerisinde Trabzon Şalpazarı-Ağasarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği olarak İlkadım Belediyesinden her türlü desteği gördüklerini ifade eden Dernek Başkanı Metin Çolak “Belediye Başkanımız derneğimizin bütün faaliyetlerine katılmaya özen gösterdiği için kendisine ayrı teşekkür ediyoruz. Çıkmış olduğu seçim yarışında Başkanımızı Yüce Mevla muvaffak eylesin. Elimizden geldiği kadar başkanımıza destek sunacağız. Rabbim hayırlısını etsin bu ziyaretler için kendini çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Her zaman kapınızı açık tuttunuz”

Dernek ziyaretlerinin bir sonraki durağı Balkan Türkleri Kültür-Haberleşme Derneği olan Başkan Demirtaş’ı ağırlayan Dernek Başkanı İbrahim Özdemir,” Yeniden adaylığınız hayırlı olsun. Bu zamana kadar derneğimize her zaman için kapınızı açık tuttunuz. Desteklerinizi her zaman gördük bundan da hep mutluluk duyduk. Her zaman Gönüllerin başkanı oldunuz biz bundan çok büyük mutluluk duyduk çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

“İşbirliğimiz, birlikteliğimiz devam edecek”

Misafirperverliklerinde ötürü Başkan İbrahim Özdemir ve yönetimine teşekkür eden Başkan Demirtaş,” İlkadım’da tüm coğrafyadan insanlar var. Herkes değişik yerlerden buraya toplanmış. Sonuçta bu da bizim zenginliğimiz. Bizler de buna karşı görevlerimizi yerine getiriyoruz. Derneklerle birlikte, ilçemizin zenginliklerini ve kültürümüzü ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda da hemşeri derneklerini önemsiyoruz. Görev sürecimden bu yana sivil toplum kuruluşlarımızla çok iyi bir iletişim içerisinde olduk. Bundan sonraki süreçte de bu işbirliğimiz birlikteliğimiz devam edecektir” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 11/02/2024 - 15:43