AK Parti Samsun'da Teşkilat Temayül Yoklaması Yapıldı


AK Parti Samsun'da Teşkilat Temayül Yoklaması Yapıldı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları için Teşkilat Temayül Yoklaması gerçekleştirildi.

Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda yapılan temayül yoklamasına önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Tuba Erden, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Kaşkaş da katıldı. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi gerçekleştirdiğimiz teşkilat temayül yoklaması hayırlı olsun. Temayül yoklamamızı e-temayül uygulaması ile dijital ortamda yapıyoruz. Temayül yoklamasında Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediye başkanlıklarımız için oy kullanıldı. Mart ayında yapılacak olan seçimlere büyük bir gayretle hazırlanıyoruz.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde seçim hazırlıklarımıza çok güçlü şekilde devam ediyoruz. Samsun teşkilatı olarak yoğun bir çalışma programı içerisinde seçim sürecindeyiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak inşallah seçimlerden yine zaferlerle çıkacağız" dedi.

Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Samsun, bize her zaman en güçlü desteği veren bir şehir. Rekorlar kıran bir şehrimiz. İnşallah gerçekleştireceğimiz temayül yoklaması sonrasında güçlü adaylarımızla Samsun'da yerel seçimlere ilerleyeceğiz. Bu sürecin herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Güçlü kadrolarla Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde çalışmayı sürdüreceğiz. Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu süreçten zaferlerle çıkacağımıza inanıyoruz."


Yayın Tarihi: 26/11/2023 - 14:38