Karadeniz’de Edis Rüzgârları Esti


Karadeniz’de Edis Rüzgârları Esti

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yakışıklı şarkıcı Edis’i hayranlarıyla bir araya getirdi. Edis, sevilen şarkıları ve dansçılarıyla Karadenizlilere coşku dolu anlar yaşattı.

Birbirinden hit şarkılarıyla kısa sürede herkesin beğenisi kazanan genç şarkıcı Edis, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin konuğu oldu. Sevilen şarkılarını Karadenizli hayranları için seslendiren Edis, dans grubu ile birlikte tüm Piazza ziyaretçilerini müziğe ve dansa doyurdu.

Konser öncesi konuşma yapan yakışıklı şarkıcı Edis, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin konuğu olarak Karadenizli sevenlerimle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Bayramı Samsun’da kutlamak benim için çok özeldi. İyi ki buradayım ve sizlerle beraberim. Küçükten büyüğe tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kendi şarkılarının yanında sevilen sanatçılarında gündeme damga vuran pek çok parçasını seslendiren Edis, sahnede kaldığı sürece dansçıları ile birlikte muhteşem bir performans sergiledi. Günün anlamına uygun olarak finali 10. Yıl marşı ile yapan sanatçıya tüm AVM ziyaretçileri de eşlik etti.

Piazza AVM, 19 Mayıs coşkusunu ünlü şarkıcı Edis ile tüm ziyaretçilerine yaşatırken, yıl boyunca da birbirinden ünlü konukları ağırlamaya devam edecek.


Yayın Tarihi: 19/05/2017