Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Etkinlikler Bulvar AVM’de


Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Etkinlikler Bulvar AVM’de

SERGİLER, SÖYLEŞİLER VE ETKİNLİKLER  5–10  MART TARİHLERİ ARASINDA BULVAR AVM’DE

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü resim sergisiyle anlamlandıran Bulvar AVM, dünyaya yön veren, tarihe damga vurmuş kadınların portrelerinden oluşturulan fotoğraf sergisinİ 4 Mart itibariyle Bulvar AVM meydan alanında sergilemeye açtı.  Sergide; ilk savaş pilotu Sabiha Gökçen , ilk dünya güzeli Keriman Halis,  ilk kadın vali Lale Ataman, roman türüne yaptığı özgün katkılarıyla edebiyat tarihine adını yazdıran Virginia Woolf , insan hakları savunucusu, yazar Angela Davis, bilgisayar programcılığı öncüsü ve amiral Grace Hopper gibi tarihe adını başarı ile yazdırmış bir çok kadının fotoğrafları ve bilgileri yer alıyor.

Kadınlar Günü’ne özel etkinleri; 7 Mart Pazartesi günü 15:00’de  Atakum Kadın Konseyi Bandosu’nun performansı ile devam edecek. Ayşegül TEKAY ve Mine YAVUZEL in şefliğinde, tamamı kadınlardan oluşan 35 kişilik ekip, Bulvar AVM Meydan alanında Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladıkları koreografi ile gösterilerini gerçekleştirecekler.

8 Mart  Kadınlar Günü’nde ise SAMDAK (Samsun Dağcılar kulübü) kadın takımıyla; Dağcılık sporunda kadınların yeri, dünyanın en iyi kadın dağcıları ve yaptıkları faaliyetler ile saat 19:00’da Bulvar AVM Kültür salonunda söyleşi gerçekleştirecek. 

Ziyaretçiler; Kadınlar Günü’ne özel olarak gerçekleştirilen birbirinden avantajlı kampanya ve indirimlerden de faydalanabilecek.


Yayın Tarihi: 06/03/2022 - 17:06