Lovelet’ te Sömestr Tiyatro Günleri Devam Ediyor


Lovelet’ te Sömestr Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Samsun Lovelet Outlet ’te açılan ilk özel tiyatro Salonu olan Lovelet Sahnesi Sömestr tatilinde öğrencilere doya doya tiyatro keyfi yaşatacak. Lovelet Outlet 26-27 ocak tarihlerinde ikinci oyunu olan “Cecü’nün yer cüceleri” müzikli çocuk gösterisini gerçekleştirdi.  

Her Hafta Yoğun katılımın sağlandığı Müzikli gösteride çocuklar eğlenceli zaman geçirirken çocuklar kadar velilerinde oyunu keyif alarak izledi.  Müzikli çocuk oyununun konusu bir imparatorun doğayı, denizi nasıl kirlettiği ve ormanları kestiği anlatılıyor. Cecü' nün Yer Cüceleri' ne karşı Dünyayı yaşanmaz hale getiren Imparator, Başka bir gezegen olan CECÜ ' ye el koymaya çalışır . Cecü de yasayan yer Cüceleri bu duruma asla izin vermez ve çözüm yolu aramaya başlarlar...

Sömestrın son tiyatro oyunu 2-3 Şubat tarihinde saat 13.00’ de "Kraliçenin Sırrı" adlı oyunu sahne alacak. Oyun çocuklara, Televizyon ve internet oyunlarıyla çevrilmiş çocuklarımızın hayatına, onların uzun zamandır ihmal ettiğini düşündüğümüz başucu dostlarını tekrar sokabilmek, kitaplar ve hayatları boyunca asla unutamayacakları bir kahramanla tanışıyorlar.

Tiyatro oyunları ücretsiz olup tüm çocuklar davetlidir.


Yayın Tarihi: 27/01/2019