Ağaç Gözlem Evi Kuş Cenneti'nin Güzelliğine Güzellik Kattı


Ağaç Gözlem Evi Kuş Cenneti'nin Güzelliğine Güzellik Kattı

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne inşa edilen Ağaç Gözlem Kulesi'nde incelemelerde bulunan Vali İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cennetin güvenliğinin bundan sonra atlı jandarma timi tarafından sağlanacağını söyledi.

Samsun Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nin güvenliğini artık atlı Jandarma ekipleri sağlayacak. Araçla girmenin deltadaki canlılara zarar verdiği düşüncesiyle güvenliği sağlamak amacıyla oluşturulacak atlı jandarma timi en kısa sürede göreve başlayacak.

 VALİ ŞAHİN VE BAŞKAN YILMAZ'IN AT SEVGİSİ

Jandarma ekiplerinin bineceği atların bakımının yapılacağı Atlı Spor Tesisleri'nde ilk olarak incelemelerde bulunan Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tesiste bulunan atlarla yakından ilgilenerek sevmeyi de ihmal etmedi. Şahin ve Yılmaz'ın inceleme turları sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Ercan Yaşin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Yurt ve Zennube Albayrak ve Büyükşehir bürokratları da yer aldı.

AĞAÇ GÖZLEM EVİ CENNETİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATTI

Atlı Spor Tesisleri'nin ardından Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne giden Vali Şahin, Başkan Yılmaz ve beraberindekiler burada inşa edilen Ağaç Gözlem Evi'ndeki çalışmaları yerinde incelediler. Kullanılan tüm malzemelerin doğal olması nedeniyle Kuş Cenneti'nin içerisinde muhteşem bir görüntü ortaya çıkaran Ağaç Gözlem Evi'nin insanların gündelik hayatın koşuşturmasından kaçması ve iç huzuru keşfetmesi için dinleneceği bir yer olacağı belirtildi.

Kuş Cenneti'ndeki incelemenin ardından Samsun Kent Ormanı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Batıpark Atlı Binicilik Tesisleri de gezilerek incelemelerde bulunuldu.


Yayın Tarihi: 11/04/2016