Şükrü Neiş: ‘’Engelli Çocuklarımız için "Benim Evim" Projesini Kuracağız’’


Şükrü Neiş: ‘’Engelli Çocuklarımız için "Benim Evim" Projesini Kuracağız’’

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş yaptığı açıklamada engellilere yönelik engelsiz Bafra için projelerini açıkladı.

Neiş yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimin, gençlerimizin ve çocuklarımızın önünde ki her engeli kaldıracağım. Baframız için düşündüğümüz hizmet ve projeleri bir bir değerli Hemşehrilerimiz ile paylaşıyorum ve paylaşmaya devam edeceğim. Bu bir hizmet yarışıdır. Ben seçim süresince bu şekilde hareket edecegim. Bugünde engellilerimiz için hazırladığımız projeleri paylaşıyorum.

Engelli çocuklarımız için engelsiz çocuk oyun parkları kuracağız. Görme engellilerimiz icin konuşan veya sesli trafik lambası uygulamasını hayata geçireceğiz. Engellilerimiz için engelliler yaşam merkezini yapacağız. Pazar yerlerimizde engelli ve yaşlılarımız için ücretsiz engellilerimize uygun  küçük otobüsler koyacağız. Engelli araçlarımız ile engelli kardeşlerimizin hastane ve aile hekimlikleri, fakülte ve devletimizin hastanelerine ücretsiz gitmelerini sağlayacağız. Engelli genç  bireylerimize her ay 5 GB internet paketi hediye edeceğiz. Açacağımız İş garantili kurslara katılacaklar. Üniversitelerde okuyan çocuklarına karşılıksız eğitim ve ulaşım desteği vereceğiz.

Engelli  Çocuk benim evim projesini hayata geçireceğiz. Engelli çocukları olan ailelerimiz pazara hastaneye düğünlere cenazelere yolcu etmeye kına ve mevlit ekibi bir çok katılması ve gitmesi  gereken yerlere çocuklarını bırakacaklar bir yer olmadığı için gidemiyor. Biz bu proje ile gitmelerini sağlayacağız. İçinde her türlü sağlık imkanı ve uzman görevlileri olan engelli çocuk evimize  çocuklarımızı saatlik ve günlük bırakacak ve gözleri arkada kalmadan gitmek istedikleri yere huzur içinde ve rahatça gideceklerdir. Biz hizmet için varız. Gerektiğinde bir fakirimizin çuvalını taşımayı şeref biliriz. Biz Baframıza hizmetkârlığa talibiz.’’ dedi.


Yayın Tarihi: 18/02/2024 - 16:44