Lovelet Outlet ’te Kanser Haftasına Özel Proje


Lovelet Outlet ’te Kanser Haftasına Özel Proje

Kanser, hem dünyada hem de ülkemizde sebebi bilinen ölümler sıralamasında ikinci ölüm sebebidir. Erken teşhis edildiğinde tedavisi ve yaşam kalitesinin artırılabildiği kanser türleri göz önüne alındığında korunmanın önemi artmaktadır.

Bu kapsamda erken teşhisin önemine vurgu yapmak amacıyla her yıl 1-7 Nisan arasında çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Kanser Tedavisi türüne göre değişiyor. Hastalar bu süreçte zorlu günler geçirebiliyor.

Kanser tedavisinde kök hücre ise hastalara yeni bir umut ışığı oluyor. Günümüzde kök hücreleri, en fazla olarak kan hastalıklarında kullanılmaktadır. Bunlardan en bilinenleri kan kanseri ve kalıtsal anemilerin yol açtığı kemik iliğinin çalışmadığı durumlardır. Bu hastalıkların yol açtığı kemik iliği yıkımının onarılmasında, tekrar kan üretimi yapabilir hale gelmesinde kök hücre uygulamaları ile oldukça yüksek oranda başarı sağlanmaktadır.

Lovelet Outlet’de Kızılay’a ev sahipliği yaparak kan ve kök hücrenin önemini vurgulamak adına 6-7 Nisan’da kanser haftasına özel AVM içine 1 adet kan bağışı otobüsü konumlandırıyor, 6 Nisan Cumartesi Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışı - 7 Nisan Pazar Kök Hücre Bağışı yapılabilecek.

Lovelet Outlet, sadece alışveriş yapmak isteyenlerin değil, eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin de tercih ettiği bir yaşam merkezi. Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan Lovelet renkli kampanyalarla ve yaptığı etkinlikler ile Karadeniz Halkı’nın beğenisini kazanmaya devam ediyor.


Yayın Tarihi: 03/04/2019