Lojistik Köy Projesi'ne Kent Ekonomisine Katkı Ödülü


Lojistik Köy Projesi'ne Kent Ekonomisine Katkı Ödülü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Proje Yarışması'nda Lojistik Köy'ün kent ekonomisine yaptığı katkı nedeniyle ödüle layık görüldüğünü açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde belediye başkanları ve meclis üyeleriyle Samsunum-1 gemisinde bir araya geldi. Grup toplantısında meclis üyelerine hitap eden Başkan Yılmaz,2019 sürecinin başladığını belirterek, "Bu süreç içerisinde varsa birbirimizin eksik taraflarını telafi edip kapatalım" dedi.

"2019'DA PARTİMİZİN BAŞARISI ÜLKEMİZİN BAŞARISI OLACAK"

2019 seçimlerinin önemini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Siyasi hareketimizin başarısı ülkemizin başarısı olacaktır. 2019'da bizim başarımızla birlikte ülkemiz kazanmış olacak. Ülkemizin yakalamış olduğu şu kalkınma hamleleri ve dinamizmin zarar görmemesi için bizler var gücümüzle çalışacağız ve gece gündüz demeyeceğiz. Kalkınma hızımızın sürdürülebilir olması için istikrar şart" şeklinde konuştu.

SAMSUN, KENT EKONOMİSİNE KATKIDA LİDER

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Proje Yarışması'nda kent ekonomisine yaptığı katkı sebebiyle Büyükşehir Belediyesi Lojistik Köy Projesi'nin ödüle layık görüldüğünü de meclis üyeleri ile paylaşan Başkan Yılmaz," Samsun'umuz kent ekonomisine katkı sağlayan yerel yönetimler anlamında Türkiye'de lider konumda. Kent ekonomilerini canlandırmak amacıyla başlattığımız Lojistik Köy projemizin de ödüle layık görülmesi bizleri gururlandırdı. Lojistik Köy yaklaşık 80 milyon Euro AB hibeli bir proje. Yarın Ankara'da yapılacak toplantıda bize bu ödül takdim edilecek. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 11/09/2017