Samsun Lojistik Merkezi Ekonomiyi Şahlandıracak


Samsun Lojistik Merkezi Ekonomiyi Şahlandıracak

Sabah Gazetesi yazarları Samsun Lojistik Merkezi’ni inceledi

Sabah İl Buluşmaları kapsamında 2. durakları olan Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile buluşan gazete yazarları Lojistik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

LOJİSTİK MERKEZ ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK
Samsun’un ekonomisine can verecek bir projeye imza attıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Burası Türkiye’den dünyaya açılacak olan bir kapı gibi düşünülebilir. Tamamlanmak üzere olan Samsun Lojistik Merkezi kent ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak. Bir şehirde ekonomi ne kadar kalkınır, gelişirse refah seviyesi de o kadar artar. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman bu düşüncelerle halkımız için çalışıyoruz. Bu projenin ülke ekonomisine de katkısı olacağı aşikardır. Partimiz, geçtiğimiz aylarda yapılan Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında bizleri bu projemiz için ödüle layık görüldü. Samsun Lojistik Merkezi Avrupa’nın en büyük lojistik merkezleri arasına girecek. Buranın yapılmasında büyük emekleri olan eski valimiz Hüseyin Aksoy’u hiçbir zaman unutamayız. Valimiz lojistik merkezi düşüncemize büyük bir sinerji ve enerji kattı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YILMAZ ÖDÜLÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ALMIŞTI
Ekonomi alanında yazıları bulunan köşe yazarların özel ilgi alanına giren Samsun Lojistik Merkezi Projesi AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında kent ekonomisine sağladığı katkı nedeniyle ödüle layık görülmüş, Başkan Yılmaz 13 Ekim’de gerçekleşen törende ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı.


Yayın Tarihi: 29/11/2017