Samsun Otoshow Fuarı’na 98 bin Ziyaretçi


Samsun Otoshow Fuarı’na 98 bin Ziyaretçi

Samsun 2.Otoshow Fuarı' 98.000’ i aşkın kişi tarafından ziyaret edildi. Samsun Otoshow Fuarı sektörün bu yıl içerisindeki ilk fuarı olarak tüm ilgiyi Samsun’a çevirdi.

Kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, KOSGEB, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği, SOYS Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları işbirliği ile hazırlanan “SAMSUN OTOSHOW FUARI 2016”, 2.Otomobil, Ticari Araçlar, Bisiklet, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı, 2 - 7 Eylül 2016 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Samsun 2.Otoshow Fuarı Karadeniz’in en büyük fuar alanına sahip Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerle buluştu. Ziyarete açık olduğu süre boyunca Samsun başta olmak üzere bölgenin tüm şehirlerinden ziyaretçinin ağırlandığı fuar, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların satışlarına önemli ölçüde katkı sağlayarak sektör temsilcilerine büyük moral verdi.

Samsun 2.Otoshow Fuarı’ nda CITROEN, FIAT, FORD, KIA, NİSSAN, SEAT, SKODA, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN, HYUNDAI otomobil, IVECO ticari araç markası, Ford 1959 Customline 300 klasik modeli ile markaların tüm araçları, sektörde faaliyet gösteren aksesuar ve yan sanayi firmaların ürünleri başarı ile sergilendi.

Toyota Hilux Modeli ile fuar açık alanında off-road etkinliği gerçekleştirerek ziyaretçilere farklı, adrenalini yüksek ve eğlenceli bir deneyim yaşattı.

Aynı zamanda Volvo S90 modeli ve Fiat markasının Egea Station Wagon ( SW ) modelinin  ön gösterimi Türkiye’ de ilk kez Samsun 2.Otoshow Fuarı’nda gerçekleşti.

Samsun 2.Otoshow Fuarı, sektördeki tüm bakışların Samsun’a çevrilmesine katkı sağladı. Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi 2016-2017 Fuar sezonunda, Karadeniz Bölgesi’nin üretimine, ihracatına, istihdamına artı değerler katacak yepyeni fuarlarla yoluna emin adımlarla devam edecektir.


Yayın Tarihi: 07/09/2016

Diğer Resimler

Samsun Otoshow Fuarı’na 98 bin Ziyaretçi
Samsun Otoshow Fuarı’na 98 bin Ziyaretçi
Samsun Otoshow Fuarı’na 98 bin Ziyaretçi