Sömestri Geleneksel Resim Yarışması Kazananları Belli Oldu


Sömestri Geleneksel Resim Yarışması Kazananları Belli Oldu

Bulvar AVM ve Pera Sanat işbirliği ile düzenlenen “Benim Hayallerim Var” temalı Resim Yarışmasında, jüri kategorilerde derece alan resim çalışmalarını seçti.

ilköğretim (1. 2. 3. ve 4. Sınıflar) , ve ortaöğretim ( 5. 6. 7. ve 8. Sınıflar) olacak şekilde iki kategoride gerçekleşen yarışmanın kazananları uzun çalışmalar sonucunda belirlendi. Yarışmaya Samsun’da yer alan çok sayıda okuldan yüzlerce eser katıldı. Kazananlar OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden Prof. Dr. Sevgi Koyuncu, Yrd. Doc. Hasbi Aslan, Ögr. Görevlisi Ramazan Tilki,  Arş. Görevlisi Özlem Ayvaz ve Pera Sanat Eğitim Koordinatörü ve resim öğretmeni İnci Gülizar Bayramkaya katılımıyla oluşan jüri seçimleriyle belirlendi.

Yarışmanın 1.2.3.4. sınıflar kategorisinde, birinci; Seyfi Demirsoy İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencilerinden Çağan Yalçın, ikinci; OMÜ Vakfı Koleji 1-A sınıfı öğrencilerinden Başak Tural, üçüncü ise Ezgililer Koleji 4-B sınıfı öğrencilerinden Hasan Kurt oldu. 5.6.7.8. sınıflar kategorisinde ise birinci; 23 Nisan Orta Okulu 6-E sınıfı öğrencilerinden İlayda Okuyucu, ikinci; İrfaniye Okulları 5-C sınıfı öğrencisi İrem Bade Usta, üçüncü ise Mimarsinan İ.Ö.O 5-C sınıfı öğrencilerinden Özge Meva Erdoğan oldu. Yarışmada kategorilerde derece alan öğrencilerin yanı sıra 3 ögrenciye Jüri ödel ödülü, 5 ögrenciye de Bulvar AVM özel ödülü verildi. Sosyal medyada en cok beğeni alan resim çalışmalarının sahipleri de ayrıca ödüllendirildi.

Törende, resim yarışmasına katılan tüm çocuklara teşekkür ve katılım belgesi verildi. Tören öncesi ve sonrası aileler çocukları ile birlikte sergiyi gezerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çocukların resim çalışmalarından oluşan “Benim Hayallerim Var” sergisi, 20 Şubat 2016 tarihine kadar Bulvar AVM Kültür Salonu’nda görülebilecek.


Yayın Tarihi: 14/02/2016