Bulvar AVM’de Çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendiler


Bulvar AVM’de Çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendiler

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Bulvar AVM’de çocuklarla buluştu

OMU TİT (Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tiyatro topluluğu) eğlenceli bir tiyatro etkinliğiyle Samsun Bulvar AVM’de çocuklarla bir araya geldi. ‘’Şatoda Sihirli Macera’’ adlı tiyatro oyunu çocukların interaktif katılımı ile gerçekleşti. Tiyatro ekibi hem performansları hem de renkli dekorları ile çocuklara unutulmaz bir tiyatro deneyimi de yaşattı.

Etkinlik; çocukların yeteneklerini ve kişisel becerilerini geliştirerek, bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurken, aynı zamanda eğlenceli zaman geçirmelerini de sağladı.

Şatoda Sihirli Macera  isimli etkinlik Bulvar AVM Kültür Salonunda 14:00 ve 16:00 saatlerinde 2 seans olarak gerçekleşti. 14:00 seansında Samsun’un köy okullarından olan Derecik İlkokulu öğrencileri, 16:00’da ise Malazgirt İlkokulu’nda ögrenim gören çocuklar ağırlandı.

Çocuklar, Bulvar AVM’nin tarihi binalarını gezerek, bilgi edindiler. Hatıra fotoğrafı çekindiler. Meydan alanında bulunan carusel ve trene binerek eğlenme fırsatı da elde ettiler. Etkinlik tüm çocuklarca büyük bir ilgi ve beğeni ile izlendi.


Yayın Tarihi: 04/02/2022 - 18:20