Köktaş’tan Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'na Ziyaret


Köktaş’tan Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'na Ziyaret

AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek Başkan Eyüp Aydın, Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Gürtan, yönetimi ve oda üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette; AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Gürtan, yönetimi ve oda üyeleri ile yaptığı görüşmede; Toybelen Sanayi Sitesiyle ilgili bilgiler paylaşılırken, Türkiye'nin ekonomisi ile ilgili de küçük ölçekli sanayici ve esnafın sorunları ve çözüm yolları üzerinde konuşuldu.

İstihdamın artması ve üretime katkı sağlanması noktasında küçük ölçekli imalatların nasıl yapılabileceği ve nerelerde olabileceği üzerinde istişarelerde bunuldu.

Başkanvekili Yardımcısı Köktaş, "Ahilik geleneğinin bugünkü temsilcileri esnaf ve sanatkarlarımız bu toprakların harcıdır.

Çalışan, üreten, istihdam sağlayan esnaflarımız Türkiye’nin her alanda yazdığı başarı hikâyesinde öncü rol oynamaktadır.

Bu vesileyle Ülkemizin kalkınmasına, güçlenmesine, ekonomik olarak büyümesine yaptıkları katkılar için, her daim yanında olduğumuz esnaf ve sanatkarlarımıza şükranlarımı sunuyor; bereketli, bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Aydın, Genel Başkanvekili Yardımcısı Köktaş’a nazik ziyareti ve esnaf ve sanatkara gösterdiği destekler, gayret ve çabaları için teşekkür plaketi taktim etti.


Yayın Tarihi: 19/12/2023 - 10:32