"Kış Rüzgarında Sıcak Nağmeler" Konseri Büyük Beğeni Topladı


"Kış Rüzgarında Sıcak Nağmeler" Konseri Büyük Beğeni Topladı

Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler

Giresun Belediyesi, bünyesinde yürüttüğü kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra, şehirde bulunan sanatçıları da destekliyor.

Bu kapsamda, Giresun Belediyesi’nin organizasyonuyla birlikte, Giresun Musiki Cemiyeti tarafından düzenlenen "Kış Rüzgarında Sıcak Nağmeler" adlı Türk Halk Müziği konseri büyük beğeni topladı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da katıldığı ve Belediye Kültür Fuar Merkezi'nde gerçekleşen konsere büyük ilgi gösterilirken, davetliler keyifli dakikalar yaşadılar.

ŞENLİKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Gecede unutulmaz bir akşam yaşayan ve büyük beğeni ile dinledikleri eserlerle keyiflenen katılımcılar, çok sayıda kültür-sanat etkinliği ile kendilerini buluşturan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

Giresun Başkan Şenlikoğlu, konser sonrası yaptığı konuşmada: "Giresun Musiki Cemiyetimizin tıpkı adı gibi içimizi ısıtan ‘Kış Rüzgarında Sıcak Nağmeler’ Türk Halk Müziği konseriyle sanatsever vatandaşlarımızla güzel bir akşamı geride bıraktık. Müziğin nağmeleriyle keyif aldığımız bu gecede Giresun Musiki Cemiyeti Başkanımız Muammer Usta nezdinde tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Bizler her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Konferans, sergiler, konserler, tiyatrolar, söyleşiler ve kitap fuarı gibi etkinliklerle sanatseverleri buluşturmayı sürdürüyoruz. Kültür sanat etkinliklerimiz yıl boyunca belirlediğimiz program dahilinde devam edecek.” dedi.


Yayın Tarihi: 29/02/2024 - 12:29