Kebire Birer Türk Milletvekili Aday Adayı


Kebire Birer Türk Milletvekili Aday Adayı

DEVA Partisi Samsun kurucu il başkanı Kebire Biber Türk, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimde milletvekili aday adayı oldu.

Kebire Biber Türk, milletvekili aday adaylığı ile ilgili olarak sosyal medyası üzerinden yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı;

Heyecanlı ve ümitliyiz

‘’Hiç olmadığımız kadar heyecanlı, hiç olmadığımız kadar ümitliyiz.

Sizlerin desteği ve duası ile aday adaylığımın güzel ülkeme ve Samsun’umuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.’’

Kebire Birer Türk kimdir

Avukat Kebire Birer Türk, 1982 yılında Samsun/Merkez’de doğdu. İlkokulu İlkadım Öğretim Okulunda ve ortaokulu ve liseyi Milli Piyango Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2000-2002 yılları arasında Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümüne başladığı üniversite eğitimini Doğu Akdeniz üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Hukuk Fakültesi mezuniyetini takiben 1 yıllık avukatlık stajını bitirdikten sonra 2009 yılında kendi ofisi Güven Hukuk’u kurdu. Bugün sahip olduğu ofiste, ağırlıklı özel hukuk alanında ticaret ve şirketler hukuku, iş hukuku, icra-iflas hukuku ile ağırlıklı ekonomik suçlardan kaynaklı ceza hukuku davalarında deneyimli profesyonel avukatlarla beraber hizmet vermektedir.

Ayrıca, Konkordato Hukuku ve Komiseliği Eğitimi, Tazminat Hukuku, İş Hukuku Ve Sosyal Güvenlik Hukuku Eğitimi Almıştır. Şirketlerin kurumsal olarak hukuki işlemlerini takip ederek, sözleşmeler hazırlamakta ve hukuki danışmanlık yapmaktadır.

Bir anne, avukat ve iş kadını olarak içindeki “adalet ve hakkaniyet” duygusunu, toplumu iyileştirmek adına kullanmanın öneminin bilincinde, birçok dernekte gönüllü olarak faaliyetlere katılmaktadır.

 


Yayın Tarihi: 19/03/2023 - 14:21