Kavak’ta Miting Gibi SKM Açılışı


Kavak’ta Miting Gibi SKM Açılışı

AK Parti Kavak İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında vatandaşlara seslenen Başkan Sarıcaoğlu, “ Biz millete tepeden bakmaya hava atmaya değil, hizmete talip olduk” dedi.

AK Parti Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi “SKM”  yüzlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Havai fişek ve konfeti yağmuru altında mitingi aratmayan coşku dolu atmosferde vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,”  Kavak için 41 devasa projemizle biz hazırız. Bu makamlar millete tepeden bakma, caka satma yeri değil, hizmet makamıdır. Bizde hizmete talibiz ” diye konuştu.

Kavak SKM açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, AK Parti Kavak İl Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Yardımcısı Mehmet Al, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Osman Atlı, MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımlarıyla yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı yaptı. Atlı, “ Bizlerin seçimden yana bir kuşkusu yok. Kavak’ta bu iş bitti. 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız” dedi. Ardından kürsüye gelen MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber’de Türk milletinin değerlerine önem veren bir teşkilatın içinde yetiştiğini ve bundan da gurur duyduğunu belirterek “Türk insanına hizmet etmek şereflerin en yücesi. Ben asla değerlerini satanlardan olmadım. Terk edenlerden olmadım. Makam için adres değiştirmedim. Değiştirenleri de lanetliyorum. Biz Cumhur ittifakı adayımızın sonuna kadar yanındayız. Onunla gece gündüz omuz omuza çalışarak en iyi neticeyi alacağız” diye konuştu

Kavak’ın AK Parti iktidarları döneminde kazandığı yatırımlarla değişim ve gelişim sürecini yaşadığına dikkat çeken Cumhur ittifakı ve AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı İbrahim Sarıcaoğlu ’da aradan geçen beş yılda halkın güvenini sarsacak hiçbir olumsuzluğun içinde olmadıklarını belirterek “ Önceliğimiz her zaman halkımız oldu. Onların memnuniyetini daima ailemizin de üstünde tuttuk. Bundan sonra da öyle olacak” dedi.

GELECEĞİMİZ İÇİN YETKİ İSTİYORUZ

2014’te göreve geldiği Kavak’a çok önemli hizmetler kazandırdıklarını ve ilçede daha yapacak çok işleri olduğunu söyleyen Sarıcaoğlu,” Kavak’ta daha yapacak çok işimiz var. Yeni dönemde ilçemizi ileri noktalara taşıyacak, insanlarımızın refahı ve mutluluğunu artıracak projelerimiz hazır. Belediye Başkanlığı millete hizmet etme makamıdır. Millete hava atma, caka satma makamı değildir. Çocuklarımız ve geleceğimiz için bir kez daha çalışmak için sizlerden çok güçlü bir destek istiyor ve bekliyorum. Beni mahcup etmeyeceğine de inanıyorum” dedi.

Açılışa katılan ve Hocalı katliamı şehitlerini anarak sözlerine başlayan MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al’da “Cumhur ittifakı bu seçimlerde en iyi ve kesin neticeyi alacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok “ dedi.

31 Mart’a sadece bir yerel seçim olarak bakılmamasını isteyen AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’da “ AK Parti sizlerin heyecanı, azmi ve gayreti sayesinde kurulduğu günden beri her seçimden başarıyla çıkmıştır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de hedeflerimize ulaşabilmemiz, milli iradenin geleceği açısından son derece önemlidir 31 Mart sadece bir belediye başkanı seçimi değildir. Bu seçim ülkemizin beka meselesini en derinden yaşadığı hassas bir seçimdir. İşte bu sebeple oylarımızı yükseltmemiz gerek. Hepimizin sahada olması gerekiyor. Şimdi, 31 Mart'a kadar girilmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayın" diye konuştu

Ülkenin geleceği ve bekası için bu seçimde de herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine işaret eden Milletvekili Ahmet Demircan ise, “ Bu millet 31 Mart’ta Cumhur ittifakına vereceği destekle mazlumların yüreğine yine su serpecek. Zalimler yine hüsrana uğrayacaklar” dedi.

GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DESTEK VERİN

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir’de açılışa katılan vatandaşlara AK Parti’nin söz verip yapmadığı hiçbir hizmet olmadığını söyleyerek “Büyükşehir’de bana Kavak’ta İbrahim Sarıcaoğlu’na güçlü bir şekilde destek verin ki yaşadığımız bu toprakları geleceğe hep birlikte taşıyalım” diye seslendi.

Samsunluların kendisine görev vermesiyle tüm ilçelerde bir yatırım ve hizmet atağı başlatacağını kaydeden Demir,”  Biz makamda oturmaya değil hizmete, göreve talip olduk. Bunun için sizlerden yetki istiyoruz. Göreve gelir gelmez oluşturacağımız ekiplerle sürekli sahada olacağız. Kavak Küçük Sanayi Sitesini ve 2. Etap OSB kurma çalışmalarını hemen başlatacağız. Kavak ve tüm ilçelerde mahallelerinin kanalizasyon, mahalle içi ve grup yollarını yapacak, su sıkıntılarını ortadan kaldıracağız. Girdiğimiz bir mahallenin tüm sorununu çözmeden de asla çıkmayacağız. Biz hizmete talip olduk, hizmet için geliyoruz. Onun için sizlerden güçlü bir destek istiyoruz”


Yayın Tarihi: 26/02/2019