Mustafa Koç Son Yolculuğuna Uğurlandı


Mustafa Koç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz Perşembe günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Koç düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlandı. 

Merhum Mustafa Koç için ilk tören Üsküdar Nakkaştepe'deki Koç Holding Genel Müdürlük binasında düzenlendi. Buradaki törenin sonrasında Mustafa Koç'un cenazesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'ne getirildi. Merhum Mustafa Koç’un tabutunun üzeri Sadberk Hanım Müzesi’nden getirilen Osmanlı sancağı ile örtüldü.  Naaşın başında yerel kıyafetleriyle Ankaralı seymenler de nöbet tuttu. Tabutun üzerinde Fenerbahçe flamasının yer aldığı da görüldü. 

Cami bahçesine kurulan çadırda, Mustafa Koç'un annesi, babası, kardeşleri, eşi ve çocukları ile birlikte tüm aile bireyleri taziyeleri kabul etti.
İş, siyaset, sanat ve spor dünyasının büyük katılım gösterdiği cenaze törenine Koç Ailesi’nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler de katıldı. 

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Koç,  Zincirlikuyu'daki aile mezarlığında dedesi Vehbi Koç'un yanına defnedildi.

Kaynak: fenerbahce.org


Yayın Tarihi: 23/01/2016